.

Explorând importanța protecției solare...

În căutarea unui stil de viață sănătos, avem grijă de o serie de...

Aventuri cu veiozele de...

Ah, ce mare brânză o veioză?! Nu-i așa? Ce poate fi atât de...

Top 5 măsuri preventive...

Achiziția unei mașini la mâna a doua poate părea o afacere avantajoasă, însă...

Ponturi despre cum să...

Indiferent ce calități ai avea și ce realizări ai în portofoliu, interviul de...
AcasăCulinarCum devine scrobul...

Cum devine scrobul „Oeufs brouillés au fromage bleu”

Dacă nu vă place păpărada, ziceţi-i omletă, scrob sau scrambled eggs. Tot una. Da’ nu-i chiar acelaşi lucru cu „oeufs brouillés”, mai ales dacă-s şi cu fromaj de ăla vânăt. Ca să faceţi o minunăţie de-asta de trei stele Michelin aveţi nevoie, evident de ouă şi de brânză cu mucegai. Mucegaiul trebuie să îndeplinească două condiţii: să fie nobil şi să fie albastru (până la urmă nobil şi cu sânge albastru ar fi o exprimare pleonastică, iar cele două condiţii se reduc la una singură).

Continuare …