Cum e sa vezi o masina intrand in tine. Marturia soferului microbuzului in care s-a izbit, ieri, un autoturism

Ieri, dupa-amiaza, o masina condusa de o femeie de 52 de ani a intrat cu 110 km/h intr-un microbuz. Accidentul s-a petrecut intre localitatile Racaciuni si Sascut. In ciuda eforturilor salvatorilor, femeia avea sa moara. Soferul microbuzului va ramane marcat pe viata de acest accident.

El a ajuns acasa in aceasta dimineata cu leziuni minore dar cu psihicul la pamant:

“Am mai avut puterea de a citi despre accidentului meu pe care nu l-am dorit in veci vecilor, si nu il doresc, la fel, in veci vecilor niciunui conducator auto. Inca mai am puterea psihica sa va transmit tuturor conducatorilor auto de orice fel: cautati sa evitati orice impact cu un alt autovehicul chiar daca aveti sau nu prioritate sau dreptate.

SI ROG DIN TOT SUFLETUL PE TOTI CEI AFLATI IN TRAFIC SA POARTE CENTURA DE SIGURANTA. PENTRU CA IN CAZUL MEU CENTURA DE SIGURANTA MI-A SALVAT VIATA. FEMEIA IMPLICATA IN ACEST ACCIDENT NU A PURTAT CENTURA DE SIGURANTA SI A PLATIT CU VIATA…

Stiu ca eu, cel implicat in acest cumplit accident, nu voi uita nicioadata ca am fost partas la luarea unui SUFLET OMENESC …”

Alexandru doreste sa multumeasca celor care au fost alaturi de el si care au vazut si asistat la acest cumplit accident dandu-i singurul ajutor pe care l-au putut oferii in situatia de fata: baiatului cu camioneta portocalie – fiind si martor ca nu a plecat de la fata locului pana nu i s-a luat declaratia deoarece el a vazut in intregime toata scena accidentului – a fost in spatele masinii SKODA ce a intrat pe contrasens.

“Multumesc baiatului ce mi-a dat telefonul mobil personal pentru a-mi anunta familia, colegii de serviciu deoarece telefonul meu nu il mai gaseam in masina avariata, multumesc organelor de politie, grupului ce s-a ocupat cu descarcerarea inclusiv celor doua echipaje de salvarii, pentru efortul care l-au depus pentru a-i salva viata acelei persoane care nu a avut seansa de a trai ca mine 🙁 cu sufletul si memoria incarcata de durere… SCUZE DE CELE INTAMPLATE… SI SA MA IERTE DUMEZEU, CA NU AM DORIT ASTA…” – a incheiat Alexandru mesajul transmit redactiei noastre.

4 COMENTARII

  1. minciuni domnule sofer,eu o cunosc pe Sora Rosella si nu ai spus adevarul.Nu pornea motorul masini pana nu asi punea centura de siguranta.

    SINCERE NOASTRE CONDOLEANTE D-ZEU SA O AIBE IN PAZA SA.

  2. Asta era problema Geny? Soferul a mintit ca nu avea ea centura? Pai esti tu constatatoare? Si daca ea avea centura, ce daca. A gresit si a omorat pe langa ea si psihicul unui om.

  3. Are importanta centura ei. Aceeasi greseala a facut cu si fara centura, nu asta face diferenta. Diferenta o facea ca poate traia sau poate nu. Acum soferul e de vina? Sa spunem ca minte cu centura ei. Asta schimba cu ceva datele problemei? Tot ea a fost de vina si punct. Nu are scuze

  4. geny …eu mai bine iti dau un sfat prietenesc sa nu mai postezi nimic daca nu esti in cunostinta de cauza…drept dovada ca ea nu a avut centura ..sunt pozele unde arata cum ca nu a sarit airbagul masini de la sofer ci doar cel de la bordul masini..si din cauza aceea volanul era stramb…ea lovinduse violent de el….te rog din suflet nu mai scrie nimic..fara sa te documentezi…si asa un o e terminat pe viata… nu e nevoie de critica ta ipocrita..eu am fost contactat si de catre ANCA…aseara ..si de catre IOANA din canada…ele faceau parte din aceeasi fundatie de ingrijire a copiilor strazilor impreuna cu doamna …aceste doua fete intradevar o cunosteau pe domna…..pt ca amandoau mi-au spus la fel… ( ultima intalnire care a avut loc…singur iei rugaminte a fost ca nimeni sa nu sufere de pe urma iei .. si ANCA si IOANA ..SUNT ALATURI DE ACEL OM….si cu acest discurs am incheiat subiectul…te rog abtinete..

Comments are closed.