Cum e sa vezi o masina intrand in tine. Marturia soferului microbuzului in care s-a izbit, ieri, un autoturism

Ieri, dupa-amiaza, o masina condusa de o femeie de 52 de ani a intrat cu 110 km/h intr-un microbuz. Accidentul s-a petrecut intre localitatile Racaciuni si Sascut. In ciuda eforturilor salvatorilor, femeia avea sa moara. Soferul microbuzului va ramane marcat pe viata de acest accident.

El a ajuns acasa in aceasta dimineata cu leziuni minore dar cu psihicul la pamant:

“Am mai avut puterea de a citi despre accidentului meu pe care nu l-am dorit in veci vecilor, si nu il doresc, la fel, in veci vecilor niciunui conducator auto. Inca mai am puterea psihica sa va transmit tuturor conducatorilor auto de orice fel: cautati sa evitati orice impact cu un alt autovehicul chiar daca aveti sau nu prioritate sau dreptate.

SI ROG DIN TOT SUFLETUL PE TOTI CEI AFLATI IN TRAFIC SA POARTE CENTURA DE SIGURANTA. PENTRU CA IN CAZUL MEU CENTURA DE SIGURANTA MI-A SALVAT VIATA. FEMEIA IMPLICATA IN ACEST ACCIDENT NU A PURTAT CENTURA DE SIGURANTA SI A PLATIT CU VIATA…

Stiu ca eu, cel implicat in acest cumplit accident, nu voi uita nicioadata ca am fost partas la luarea unui SUFLET OMENESC …”

Alexandru doreste sa multumeasca celor care au fost alaturi de el si care au vazut si asistat la acest cumplit accident dandu-i singurul ajutor pe care l-au putut oferii in situatia de fata: baiatului cu camioneta portocalie – fiind si martor ca nu a plecat de la fata locului pana nu i s-a luat declaratia deoarece el a vazut in intregime toata scena accidentului – a fost in spatele masinii SKODA ce a intrat pe contrasens.

“Multumesc baiatului ce mi-a dat telefonul mobil personal pentru a-mi anunta familia, colegii de serviciu deoarece telefonul meu nu il mai gaseam in masina avariata, multumesc organelor de politie, grupului ce s-a ocupat cu descarcerarea inclusiv celor doua echipaje de salvarii, pentru efortul care l-au depus pentru a-i salva viata acelei persoane care nu a avut seansa de a trai ca mine 🙁 cu sufletul si memoria incarcata de durere… SCUZE DE CELE INTAMPLATE… SI SA MA IERTE DUMEZEU, CA NU AM DORIT ASTA…” – a incheiat Alexandru mesajul transmit redactiei noastre.