sâmbătă, decembrie 2, 2023

Cum gatim cu OptiGrill by Tefal ® – take six (ceafa de porc)

CulinarCum gatim cu OptiGrill by Tefal ® – take six (ceafa de porc)
- Advertisement -

Zicerile conform cărora “românul e frate cu codrul” și “românul s-a născut poet” ar necesita câte un upgrade, gen: “românul e frate cu ceafa de porc” ori “românul s-a născut pork neck lover”.

103

Nicio ceafă de porc nu este atât de adulată la noi precum ceafa de porc la grătar cu cartofi pai. Eventual și cu o salată de murături asortate.

105

Dacă grătarul clasic cu jar de lemne sau cărbuni nu este disponibil oriunde și oricând, iar tigaia grill utilizată în spații închise (în bucătăria de la bloc, de exemplu) crează disconfort aparatului respirator și globilor oculari (globurile sunt alea de se pun în pomul de Crăciun), precum și vecinilor care vor saliva intens (asta în cazul în care nu sunt vest-europeni care cheamă imediat poliția, carabinierii, jandarmii, guardia civil, garda, pe motiv că teroriștii încearcă să dea foc clădirii), OptiGrill vă scapă de toate acestea: nu tu fum, nu tu scântei, nu tu stropi de grăsime împrăștiați peste tot. Drept e că nici distracția nu mai e aceeași, dar nah! Nu poți să le ai chiar pe toate. De exemplu, nu poți avea mai mult de trei cefe (asta însemnând cam o livră, sau o jumătate de kilogram) puse la făcut simultan. Nu-i bai când ești în doi sau chiar în trei (precum menajul).

107

Articolul integral, AICI.

Alte titluri