miercuri 4 septembrie 2024

.

O foarte scurtă istorie...

Egiptenii antici dezvoltaseră scrierea pe suluri de papirus atunci când cărturarii foloseau pensule...

Deparazitarea la câini și...

În lumea plină de viață a animalelor de companie, iubitorii de animale înțeleg...

Sfaturi pentru un sunet...

   Configurarea unui sistem de sunet frumos este unul dintre acele lucruri care pot...

Ce cauzează bilirubina crescută?

Bilirubina este o substanță gălbuie în sângele dumneavoastră. Se formează după ce celulele...
AcasăCulinarCum mai reciclăm...

Cum mai reciclăm mămăliga?

La noi acasă, de câte ori facem mămăligă, niciodată nu-i prea puțină. În 99% din cazuri rămâne. Și, de cele mai multe ori, rămâne multă, cât să mai mâncăm o dată. Cum n-avem păsări sau animale în bătătură, asta în primul rând din cauză că n-avem bătătură (nici măcar bătături), de aruncat îi păcat (un guru al rețelelor de socializare avea o zicere: “Cum să arunci mâncarea, când sunt copii în Africa care n-au ce pune pe Instagram?”), apăi musai s-o reciclăm.

101

Continuarea o puteți citi (sau mai degrabă “viziona”) AICI.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....