luni 11 noiembrie 2024

.

10 ponturi esențiale pentru...

Întreținerea regulată a autoturismului este cheia pentru a-i asigura o viață lungă și...

Cum să mai scazi...

Prețul asigurărilor auto obligatorii a crescut destul de mult, anul trecut, știm cu...

Ce trebuie să faci...

Cine a avut o imprimanta pe mână știe că cea mai mare spaimă...

Eficiența și confortul încălzirii...

Într-o lume în continuă evoluție, tehnologia modernă a adus cu sine inovații în...
AcasăCulinarCum mi-am petrecut...

Cum mi-am petrecut vacanța (4) – My first american BBQ

Parașutat pentru cinci săptămâni în SUA, a fost evident faptul că n-o să mă pot eluda de la făcut ceva de mâncare (“gătit” fiind un termen prea pretențios). După primele 60 de ore de acomodare – și nu, n-a fost vorba despre mult blamatul “jet-lag” (cu acesta am avut probleme doar la revenirea în România – dar despre asta într-o viitoare poveste), cât mai degrabă cu amplasarea în bucătărie a sculelor, ustensilelor și dispozitivelor dedicate preparării hranei, ori cu însușirea modului de utilizare al acestora. Ah, da – și cu locul de păstrare a proviziilor.

 
_115
 

Continuarea, aici.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....