.

Ploșnița cerealelor și fuzarioza:...

Agricultura este o ramură vitală a economiei, asigurând hrana pentru populația globală în...

Tot ceea ce trebuie...

Porțile batante sunt o soluție elegantă și funcțională pentru accesul în curți, reședințe...

Conduita preventivă în condiții...

Conducerea sub razele arzătoare ale soarelui poate fi o provocare, punând la încercare...

Cum comunicarea asertivă conduce...

În orice mediu profesional, comunicarea eficientă este cheia succesului. Dar când vine vorba...
AcasăCulinarCum mi-am petrecut...

Cum mi-am petrecut vacanța (9) – Cotlete de porc la grătar

Dacă aveți impresia că în cele cinci săptămâni pe care le-am petrecut vara trecută în Statele Unite am fost într-o eternă vacanță, vă înșelați amarnic. Am fost exploatat la maximum. A trebuit să fac zacuscă și salată “de boeuf”, am pus murături, am supervizat fabricarea gemului de morcovi și pregătirea sarmalelor și a ciorbei de perișoare, am gătit diverse chestii (pe care le regăsiți deocamdată aici, aici, aici, aici și aici). În ciuda extenuării datorită gătitului, am venit acasă mai împlinit cu vreo 10 lbs (adică 4,5 kg cum s-ar zice pe la noi), și asta numai datorită stilului de viață american în ceea ce privește alimentația “sănătoasă”. Putea fi și mai rău:

216

Cum carnea la grătar ți-o recomandă orice nutriționist atunci când vrei să slăbești sănatos, am încercat să respect “doctor’s orders”. Și iată ce a rezultat:

210

Articolul integral îl puteți „lectura” doar aici.