luni 15 iulie 2024

.

Cum sa fii mereu...

Grija pentru sanatate trebuie sa devina o prioritate pentru persoanele adulte. Stilul de...

Despre brățările dacice

Brățările dacice au fost folosite ca ornamente, monede, însemne de rang înalt și...

Artă culinara și bucătărie...

Bucătăria este adesea privită ca o formă de artă culinară, un loc în...

Explorând marele necunoscut. Ce...

Campingul este una dintre cele mai captivante și conectate modalități de a petrece...

Cum nu se intampla uneori

M-am trezit zâmbindo-recitând în dimineaţa asta. Da, da, nici măcar alarma ceasului nu m-a îmbufnat cum mi se mai întâmplă uneori, m-am trezit zâmbind şi, culmea, fără vreun cântecel anume în cap, cum mi se mai întâmplă uneori. M-am trezit de data aceasta recitându-l pe… Zdreanţă!

Cum care Zdreanţă? Cel “cu ochii de faianţă, e un câine zdrenţuros de flocos, dar e frumos“!! Iar asta în condiţiile în care chiar n-am mai recitit poezia asta dragă de mulţi, mulţi ani! Cum vă spuneam… Continuarea, aici.

Din: 365, respectiv 366 pentru anii bisecti, de semnificatii pentru “cafeaua de dimineata”.

De citit!

Este!

Cafea este, luna e-n forma de piscot iar, greierasii fac in ciuda toamnei: “am schimbat oleaca treaba, am cantat, dar nu degeaba!”.Tot atatea motive bune de trezit si jucat pe degete... Continuarea, aici.

Septembrie

Am avut bucuria de a spune buna dimineata, toamnei, de la munte. Ce grozav, ce grozav, muntele reflectandu-se odata cu toamna in ceasca de cafea, lume multa, buna si frumoasa alaturi si ceva amintiri pentru mai tarziu.Dau binete...

Margele

In zilele de marti, diminetile se masoara in cel putin trei ceasuri bune, iar de n-or fi asa primele trei, le numaram pe urmatoarele, le facem margele ceasurile de marti, le punem in sirag si numaram la ele.La fel...