.

Cum să eviți capcanele...

În preajma sărbătorilor, este ușor să cazi în capcana consumului excesiv de alimente....

Cele mai frecvente șapte...

Cei care au un câine ca animal de companie știu, în general, cât...

Ruptura musculară și Terapia...

În lumea sportului și a activităților fizice intense, leziunile musculare, în special ruptura...

Navigând în era digitală:...

În contextul evoluției tehnologice accelerate, industria transportului de mărfuri se adaptează rapid la...
AcasăCulinarCum pregătim ceafa...

Cum pregătim ceafa de porc în 10 minute?

203 copy

Spuneam și cu alte ocazii că noi, românii, suntem niște vajnici devoratori de “porcării” (a se citi “produse din porc”), iar ceafa de porc, în special cea preparată la grătar, este situată undeva pe primele locuri în top.

Mai intâi procurați-vă câteva felii de ceafă de porc, nu prea subțiri, dar nici prea groase, undeva la 12 – 14 mm grosime. Ștergeți bine bucățile de carne cu șervete absorbante (nu-i musai s-o spălați decât dacă, eventual, ați scăpat-o pe jos prin praf) și asezonați-le cu…

Continuare…