sâmbătă 5 octombrie 2024

.

Ghid practic pentru pregătirea...

Primăvara aduce o explozie de energie în grădina noastră, iar pregătirea atentă a...

Cum ne iluminăm casa....

Zice o vorbă veche cum că acolo unde intră soarele, nu intra doctorul....

Cifoza, lordoza și scolioza....

Diferența principală dintre cifoza lordoză și scolioză este natura curburii coloanei vertebrale. Lordoza...

Ploșnița cerealelor și fuzarioza:...

Agricultura este o ramură vitală a economiei, asigurând hrana pentru populația globală în...
AcasăCulinarCum pregătim scrumbia...

Cum pregătim scrumbia de Dunăre?

Deși mă apropiu vertiginos spre vârsta de șase decenii, spre rușinea mea, încă n-am testat scrumbia de Dunăre. Astăzi am avut o dublă provocare: s-o gătesc și s-o mănânc. La partea cu mâncatul sunt expert, la partea cu gătitul am avut nevoie de indicații, pe care le-am preluat de aici și de aici.
 
113
 
121
 
Continuarea o veți găsi aici și numai aici! 😉

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....