duminică, septembrie 24, 2023

Ce trebuie să știi despre sarcina extra-uterină

Sarcina ectopică este o complicație a sarcinii...

Cum puteți face “piept de pui la grătar” fără grătar

CulinarCum puteți face “piept de pui la grătar” fără grătar
- Advertisement -

Fie că vreți să vă “detoxificați” organismul, fie că vreți să dați jos extra-kilogramele pe care le-ați adăugat taliei de viespe în perioada dintre Crăciunul gregorian și cel iulian (25 dec. – 7 ian.), toate saiturile și blogurile, fie ele de fashion & stylelife & health, home & garden, food & drink, ori de breaking news, vă recomandă salate, legume, pește slab și piept de pui la grătar. Nici printul, în special revistele “pentru femei”, nu se abate de la această cutumă.

_101

Afară fiind cam iarnă, uneori cu “grade de frig”, vorba Chișinăului, e cam incomod de a încinge grătarul în curte sau în fața blocului. Așa că tindem să renunțăm la opțiunea cu “piept de pui la grătar”. Greșit! Grătarul cu jar de lemne sau cărbuni poate fi substituit cu succes de un grătar electric sau de către tigaia-grill.

_107

Dar chiar dacă nu aveți bucătăria dotată cu astfel de dispozitive, măcar o tigaie tot aveți: antiaderentă – teflonată (cu sau fără termospot), cu strat ceramic sau de piatră, ori chiar una simplă, din fontă sau din tablă neagră. Oricum ar fi, într-o astfel de tigaie puteți rumeni pieptul de pui ca să iasă “ca la grătar”.

_105

Vezi AICI cum.

Alte titluri