miercuri 22 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăDe stiutCum să ascunzi...

Cum să ascunzi o cameră de supraveghere

O cameră de supraveghere este bună la casa omului si nu mai detaliem prea mult necesitatea ei. Fie că vrei să-ți supraveghezi locuința de hoți sau doar de vandali, fie că vrei să știi ce se întâmpla acasă în lipsa ta (poate ai copii mici supravegheați de o bonă, poate ai pisici jucăușe) sau doar vrei să descurajezi eventualii intruși, camera este necesară.

Unele sunt puse la vedere de-ți sar in ochi din prima și puteți fi destul de siguri că e vorba de camere false, care distrag atenția de la camerele adevărate, bine camuflate. Unele sunt ascunse “la vedere”, adică într-un loc destul de banal dar unde nimeni nu ar căuta iar altele sunt camuflate cu grijă în obiecte casnice: o ramă foto, un ceas, un încărcator de telefon…

Ascundeți camera în spatele mobilierului de uz casnic

Această idee este simplă și eficientă. În general, oamenii se uită la colțurile superioare și tavanul unei camere pentru camere de securitate. Acest lucru lasă o mulțime de „puncte oarbe” în care este puțin probabil să caute o cameră. Puteți utiliza acest lucru în avantajul dvs. și puteți utiliza mai inteligent camuflajul natural dintr-o cameră.

Iată câteva idei despre cum să ascunzi o cameră în casa ta:

 • În interiorul unei plante false în ghiveci (utilizați una falsă, astfel încât să nu fie nevoie să o udați)
 • Montați camera pe sau în spatele unui suport
 • Puneți camera pe suportul TV (cu cât aveți mai multe ornamente în jur, cu atât mai bine)

Ascundeți camera într-o bibliotecă

Acestea sunt doar câteva idei și depind foarte mult de aspectul și conținutul casei sau biroului dvs.

Ascundeți camera pe ramura unui copac sau într-o pensulă

O soluție ușoară este să montați camera pe ramura unui copac din exterior. S-ar putea să vă confruntați cu probleme de legănare a ramurilor și creșterea copacilor pe tot parcursul anului. De asemenea, puteți ascunde camera pe un suport în interiorul unui tufiș sau arbust. Acest lucru funcționează surprinzător de bine și camera este foarte greu de observat. Asigurați-vă că nu aveți câini prea curioși. Rețineți că sunt mai multe șanse ca dispozitivul dvs. să fie deteriorat în aer liber și în copaci. Trebuie să decideți dacă merită sau nu.

Montați-o pe perete

Pare că am mers împotriva propriilor noastre recomandări. Este vorba despre alegerea locației corecte și există o mulțime de avantaje atunci când puneți camera pe un perete:

 • În general, este mai protejată împotriva daunelor și furtului
 • Aveți un unghi de vizualizare excelent
 • Puteți construi o montură mai puternică și mai robustă
 • Veți obține un flux consistent, deoarece cablurile de alimentare sunt mai ușor de rulat pe perete

Dar nu toată lumea caută camerele de securitate de-a lungul peretelui? A face camera să se potrivească cu textura și culoarea fundalului va face ca majoritatea oamenilor să nu le observe. Acest lucru este valabil mai ales în birouri și magazine, deoarece există mai mult spațiu pe perete. Ai putea chiar să faci o husă sau o carcasă materială care să se potrivească exact cu culoarea și modelul peretelui. Va fi foarte greu de observat.

Cumpărați o carcasă camuflată

Va trebui să cheltuiți niște bani pentru a obține unul dintre aceste cazuri – dar fac o treabă excelentă de a vă ascunde camera la vedere. Dacă doriți să vă păstrați camera ascunsă corect, atunci merită să cumpărați. Probabil că v-ați întrebat cum să ascundeți niște camere hikvision. Este mai ușor decât credeți și nu vă va costa mult. Faceți câteva căutări și veți găsi o mulțime de opțiuni din care să alegeți – amintiți-vă doar că nu doriți să atrageți prea multă atenție, așa că alegeți ceva neutru.

Mai mare este mai bine

Amplasarea unei camere deasupra vederii noastre standard poate ajuta la trecerea total neobservată. De câte ori ați stat la un bancomat și nu ați observat mica cameră rotundă chiar deasupra dvs.? Acest lucru funcționează foarte bine cu camerele mai mici, deoarece de obicei nu le veți vedea în viziunea dvs. periferică.

 • Păstrați camera cu o culoare similară cu cea de fundal
 • Puneți-o lângă alte obiecte, astfel încât să nu iasă prea mult în evidență
 • Asigurați-vă că este în afara vederii periferice

Camerele montate sus sunt foarte bune, deoarece vă oferă o imagine mai bună a solului. Acest lucru le face numai bune de ascuns în casă sau într-un magazin. Principalul dezavantaj este că pot fi observate destul de ușor atunci când sunt căutate în mod activ.

Obțineți o cameră de spionaj

Acestea sunt camere inteligente care vor trece cu ușurință neobservate. Puteți să le ascundeți la vedere și să obțineți imagini bune. Au o durată mare de viață a bateriei și se alimentează direct în priza electrică. Sunt foarte bune pentru utilizarea în interior, deoarece vă oferă o imagine clară a feței și a ceea ce face o persoană. Nu sunt scumpe și de multe ori vă permit să vă conectați prin Wi-Fi pentru a obține o vizualizare live.

Ascundeți-o într-o ramă foto

Plesnirea unei camere de securitate de dimensiuni complete pe o ramă mică va arăta puțin ciudat. Lăsând gluma la o parte, acest lucru poate funcționa excepțional de bine. Nu va fi nevoie să cumpărați o ramă concepută exclusiv pentru a găzdui o cameră spion. Dacă sunteți o persoană îndemânoasă, puteți face o gaură în cadru și puteți pune camera în acolo.

 • Asigurați-vă că obiectivul are un unghi de vizualizare bun
 • Alegeți un cadru de culoare blandă și neutră, care să nu atragă atenția
 • Nu utilizați o pictură sau o fotografie care să conțină oameni, deoarece acestea tind să atragă mai multă atenție decât o simplă fotografie în stil carte poștală

Această idee va funcționa doar cu camere mici și camere spion. Puteți cumpăra o ramă foto cu cameră ascunsă și economisiți timp.

Ascunde-o în spatele unui geam

Iată un mod creativ de a ascunde o cameră de securitate la vedere. Funcționează atât de bine, deoarece sticla este greu de văzut când lumina este mai strălucitoare pe partea ta decât cealaltă parte. Va face o treabă minunată în magazine și vă va ajuta să obțineți imagini clare ale feței persoanei atunci când încearcă să arunce o privire prin fereastră. Asigurați-vă că lumina de pe partea sticlei camerei nu este prea strălucitoare. Utilizarea acestui truc funcționează și mai bine cu oglinzile cu sens unic – deși va fi nevoie de mai mult timp și bani pentru a le configura. Veți avea mai multe opțiuni și locuri pentru a ascunde camerele în casele care au multe oglinzi.

Nu este întotdeauna ușor să ascunzi o cameră

Chiar și atunci când alegeți corect, camera este încă predispusă la deteriorare și furt. Camerele de exterior pot fi afectate de vreme, bateriile au durata de viață în scădere, cablarea poate fi ușor de detectat dacă nu o faceți bine, unele tipuri de camere ascunse sunt ușor de deteriorat sau furat iar alegerea celui mai bun loc pentru montare poate fi o provocare.

 

 

De citit!

Tânăr reținut pentru tâlhărie în orașul Comănești

La data de 29 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comănești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr...

Bărbat din Onești amendat de două ori în aceeași zi pentru depășirea limitelor de viteză

În data de 30 martie a.c., în jurul orei 08:30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, pe Calea Brașovului din localitate, în timp ce conducea...

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...