vineri 24 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăFapt diversCum se mentine...

Cum se mentine o relatie online?

V-ați făcut curaj și ați intrat într-o comunitate de dating online? Aveți cont pe Placere.ro, cea mai mare comunitate de matrimoniale din România? Ați cunoscut în această mare comunitate o persoană deosebită și ați început o relație frumoasă?

Cu siguranță știți că o relație frumoasă și sănătoasă are avantajele ei, dar pentru a menține o astfel de relație trebuie depus puțin efort, în special dacă vorbim de relații la distanță. Din acest motiv, vrem să vă dăm câteva sfaturi despre cum să mențineți o relație online.

Pași

1. Încercați să vorbiți în fiecare zi timp de cel puțin o oră sau mai mult. Organizați-vă să aveți timp să vorbiți și să și lucrați, astfel încât programul dvs. să nu fie întrerupt și să puteți face tot ce v-ați propus.

2. Evitați distragerile de atenție. Când vorbiți cu partenerul sau partenera dvs., vorbiți doar cu el/ea, chiar dacă vorbiți puțin timp. Conversațiile online reprezintă echivalentul întâlnirilor sau discuțiilor la telefon și ar trebui să le acordați atenția corespunzătoare.

3. Folosiți chat-ul de pe Placere.ro pentru a vorbi cu partenerul sau partenera dvs. sau folosiți alte mijloace de comunicare. De exemplu, puteți vorbi prin email sau skype.

4. Încercați să vă apropiați mai mult unul de altul ascultând muzică împreună și chiar cântând melodia preferată.

5. Pentru a menține scânteia relației, trimiteți-i mesaje frumoase în momente neașteptate ale zilei. Nu este nimic mai plăcut decât să te întorci acasă după o zi lungă și să descoperi un email de la partenerul tău sau partenera ta.

6. Amintiți-vă evenimentele importante. Dacă, de exemplu, are de dat un examen foarte dificil, îi puteți trimite un mesaj pentru a-i ura succes.

7. Jucați jocuri online. Există multe jocuri care pot fi jucate online cu alte persoane. Acest lucru le oferă senzația că sunt împreună, în ciuda distanței.

8. Dați dovadă de romantism și trimiteți cadouri celeilalte persoane. Căutați pe internet firme care livrează flori, ursuleți de pluș sau cadouri în orașul în care locuiește partenera sau partenerul dvs.

9. Încercați să vă cunoașteți reciproc cât mai bine. Cu cât vă veți cunoaște mai bine în mediul online, cu atât vă va fi mai ușor când vă veți întâlni față în față.

10. Implicați-vă în viața partenerului sau partenerei dvs. Uneori, o relație online poate funcționa deoarece toate lucrurile sunt scrise (în e-mailuri sau conversații) și pot servi ca referință în cazul în care nu aveți o memorie foarte bună și uitați un eveniment important. Verificați mesajele înainte de a vorbi cu partenerul sau partenera dvs. Întreabați-vă partenerul/partenera despre diverse lucruri pentru a îi arăta că vă implicați în viața sa.

11. O ceartă online este probabil unul dintre cele mai grave lucruri, pentru că este foarte ușor să scoatem pe cineva din viața noastră dacă internetul este singura legătură dintre noi. De aceea este important să aveți grijă la ceea ce îi scrieți de fiecare dată. Trebuie să trimiteți mesaje care știți că nu ar răni sub nicio formă persoana cu care ați început o relație online. Dimpotrivă, fiecare mesaj trebuie să fie un motiv de mare bucurie.

12. Atunci când vorbiți la telefon nu glumiți foarte mult și nu fiți sarcastici.Uneori mesajul poate fi confuz, deoarece nu puteți auzi bine tonul vocii.

13. De fiecare dată când vorbiți, încercați să faceți conversația cât mai interesantă posibil, deoarece dacă veți avea parte doar de conversații plictisitoare, interesul amândurora în ceea ce privește relația va scădea. În general, când nu mai există subiect de discuție sau conversația devine foarte plictisitoare, relația are de suferit și există șanse mari ca ea să se sfârșească.

După cum se poate observa, există câțiva pași pe care este bine să-i urmați pentru ca relația pe care ați început online să fie din ce în ce mai închegată și să devină din ce în ce mai frumoasă.

Mult noroc vă dorim! Și nu uitați să recomandați Placere.ro și altor persoane care sunt în căutarea perechii potrivite. Oricine intră în această comunitate are șanse mari de a-și descoperi iubirea.

De citit!

Tânăr reținut pentru tâlhărie în orașul Comănești

La data de 29 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comănești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr...

Bărbat din Onești amendat de două ori în aceeași zi pentru depășirea limitelor de viteză

În data de 30 martie a.c., în jurul orei 08:30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, pe Calea Brașovului din localitate, în timp ce conducea...

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...