Cupa Moldovei la Powerlifting

Editia a III a a CUPEI MOLDOVEI s-a desfasurat la sala de atletism din Bacau, duminica 4 noiembrie. DJST si CS BRONX au putut organiza un concurs de powerlifting intr-o vreme de criza insa au reusit ca, pe linga traditionalele diplome si trofee, sa se dea si premii.

Cand auzi ca este un concurs de ridicat greutati te gandesti ca barbatii se inghesuie sa participe dar gaseti mai multe fete. Ele nu sunt preocupate cine ridica mai mult ori cum de ridica sau cat, cu toate ca vezi femei care isi imping din culcat greutatea corporala.

“Ce m-a impresionat cel mai mult a fost vointa si daruirea unor sportive, trei dintre ele la prima participare la astfel de manifestari: Neamtu Paula, Bursuc Diana si Diaconescu Paula, care au obtinut rezultate notabile” – spune Daniel Zodian, fondatorul clubului Bronx.

Sportivele vin din judo – Marcoci Bianca – sau atletism dar si se intampla si invers: din powerlifting pleaca la aceste sporturi. Metehau Loredana este singura care provine dintr-o ramura asemantoare – halterele – fiind o sportiva cu reale calitati.

OPEN feminin

Bulai Emilia locul I, Bursuc DIANA locul II, Ghinet ANDRA locul III

OPEN masculin

NICORESCU ADRIAN locul I, NAmolosanu IONUT locul II, Furnica Bogdan locul III

“Anul acesta powerliftingul se incheie cu finala pe tara la impins la sfirsitul lui noiembrie. Bronxul se antrenaza in sala unui bun prieten VALI IONESCU a clubului deoarece punctul termic de la Narcisa nu mai este disponibil. De fapt am fost aruncati in strada de noua si vechea conducere a SCM-ului unde noi am renovat acel punct termic, noi am bagat bani acolo. Dar asta este roata poate fi ea cat de patrata tot se va intoarce” – a declarat Daniel Zodian, fondatorul clubului Bronx.

3 COMENTARII

  1. Citesc pe diferite bloguri ca sunt tinut in brate de unul de altul si ca profit de asa zisele favoruri. Imi cer scuze daca imi place ce fac ma implic maxim si incerc sa ofer unor copii sansa unui viitor. Sunt club privat dar ai mei nu platesc taxa merg in cantonamente de 5 stele, au echipamente ultimul ragnet…. si oameni buni au rezultate! Bani nu ti the nimeni pe tava trebuie sa muncesti ca ajungi undeva. E usor a scrie versuri cand nu ai nimic a spune……Sala de la Narcisa Dl. Auras a inceput sa o renoveze si eu am terminat-o de renovat pe bani mei 5000 de lei si SCM a profitat de pe sportivi mei : puncte , medali etc si stiti cat am castigat…doar 700 de lei! Taxa la sala de la Narcis…:))….aiurea nu am luat niciodata!

Comments are closed.