duminică 14 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateSportCupa Moldovei la...

Cupa Moldovei la Powerlifting

Editia a III a a CUPEI MOLDOVEI s-a desfasurat la sala de atletism din Bacau, duminica 4 noiembrie. DJST si CS BRONX au putut organiza un concurs de powerlifting intr-o vreme de criza insa au reusit ca, pe linga traditionalele diplome si trofee, sa se dea si premii.

Cand auzi ca este un concurs de ridicat greutati te gandesti ca barbatii se inghesuie sa participe dar gaseti mai multe fete. Ele nu sunt preocupate cine ridica mai mult ori cum de ridica sau cat, cu toate ca vezi femei care isi imping din culcat greutatea corporala.

“Ce m-a impresionat cel mai mult a fost vointa si daruirea unor sportive, trei dintre ele la prima participare la astfel de manifestari: Neamtu Paula, Bursuc Diana si Diaconescu Paula, care au obtinut rezultate notabile” – spune Daniel Zodian, fondatorul clubului Bronx.

Sportivele vin din judo – Marcoci Bianca – sau atletism dar si se intampla si invers: din powerlifting pleaca la aceste sporturi. Metehau Loredana este singura care provine dintr-o ramura asemantoare – halterele – fiind o sportiva cu reale calitati.

OPEN feminin

Bulai Emilia locul I, Bursuc DIANA locul II, Ghinet ANDRA locul III

OPEN masculin

NICORESCU ADRIAN locul I, NAmolosanu IONUT locul II, Furnica Bogdan locul III

“Anul acesta powerliftingul se incheie cu finala pe tara la impins la sfirsitul lui noiembrie. Bronxul se antrenaza in sala unui bun prieten VALI IONESCU a clubului deoarece punctul termic de la Narcisa nu mai este disponibil. De fapt am fost aruncati in strada de noua si vechea conducere a SCM-ului unde noi am renovat acel punct termic, noi am bagat bani acolo. Dar asta este roata poate fi ea cat de patrata tot se va intoarce” – a declarat Daniel Zodian, fondatorul clubului Bronx.

De citit!

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...

Reținut de polițiști după ce a provocat un accident rutier

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2F, în localitatea Traian a avut loc un eveniment rutier.               Din primele cercetări a reieșit faptul...

Urmărit internațional pentru viol, depistat de polițiștii de investigații criminale

La data de 27 martie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Bacău au depistat în municpiul Bacău, un bărbat de 41 de ani, din comuna Asău, urmărit la nivel internațional.               Pe numele bărbatului, autoritățile judiciare din Germania au emis un...