marți, decembrie 12, 2023

Ce se poate întâmpla dacă nu ne tratăm hernia de disc

Hernia de disc a coloanei vertebrale este...

Incaltaminte traditionala

anul 2010, a fost descoperită în...

Cupa Moldovei la Powerlifting

ActualitateSportCupa Moldovei la Powerlifting
- Advertisement -

Editia a III a a CUPEI MOLDOVEI s-a desfasurat la sala de atletism din Bacau, duminica 4 noiembrie. DJST si CS BRONX au putut organiza un concurs de powerlifting intr-o vreme de criza insa au reusit ca, pe linga traditionalele diplome si trofee, sa se dea si premii.

Cand auzi ca este un concurs de ridicat greutati te gandesti ca barbatii se inghesuie sa participe dar gaseti mai multe fete. Ele nu sunt preocupate cine ridica mai mult ori cum de ridica sau cat, cu toate ca vezi femei care isi imping din culcat greutatea corporala.

“Ce m-a impresionat cel mai mult a fost vointa si daruirea unor sportive, trei dintre ele la prima participare la astfel de manifestari: Neamtu Paula, Bursuc Diana si Diaconescu Paula, care au obtinut rezultate notabile” – spune Daniel Zodian, fondatorul clubului Bronx.

Sportivele vin din judo – Marcoci Bianca – sau atletism dar si se intampla si invers: din powerlifting pleaca la aceste sporturi. Metehau Loredana este singura care provine dintr-o ramura asemantoare – halterele – fiind o sportiva cu reale calitati.

OPEN feminin

Bulai Emilia locul I, Bursuc DIANA locul II, Ghinet ANDRA locul III

OPEN masculin

NICORESCU ADRIAN locul I, NAmolosanu IONUT locul II, Furnica Bogdan locul III

“Anul acesta powerliftingul se incheie cu finala pe tara la impins la sfirsitul lui noiembrie. Bronxul se antrenaza in sala unui bun prieten VALI IONESCU a clubului deoarece punctul termic de la Narcisa nu mai este disponibil. De fapt am fost aruncati in strada de noua si vechea conducere a SCM-ului unde noi am renovat acel punct termic, noi am bagat bani acolo. Dar asta este roata poate fi ea cat de patrata tot se va intoarce” – a declarat Daniel Zodian, fondatorul clubului Bronx.

Alte titluri