Cand am ajuns in Japonia, acum 16 luni, eram frant de oboseala. Imi era rau si vroiam sa dorm. Plecasem in celalalt capat al lunii, pentru doi ani, fara sa stiu ce o sa urmeze. In aeroport era un afis mare, pe care scria ca daca ti-e rau, sa te duci la medicii din aeroport sa te verifice. Am zis ca e sigur oboseala si ca nu ma duc acolo. Dupa o ora de strabatut aeroportul si serviciul de emigrari, am ajuns la tren. Trebuia sa ma vad cu cineva in Ueno, ce ma ducea in camin. Continuare…
De citit!
Culinar
Tamagoyaki – omleta japoneza
Tamagoyaki este o rulada de omleta, traditional japoneza. In general este omleta dulce, ce se mananca la sushi, insa exista si varianta sarata, ce se mananca ca aperitiv sau la micul dejun. Rulada sarata se face cu legume taiate...
Culinar
Pui cu sos de rosii si busuios si paste de orez cu legume
Duminica pe la ora 11 m-a lovit asa in moalele capului ca nu mai am nimic in frigider si ca trebuie sa fac ceva cumparaturi si eventual sa gatesc ceva. Aveam jumatate de borcan de sos de paste cu...