Cursa Bacau – Londra, intarziata de un barbat care a vrut sa se dea jos cand avionul se pregatea de decolare

Cursa Bacau – Londra a companiei Blue Air a decolat azi-dimineata cu circa o ora intarziere dupa ce un pasager s-a razgandit si a decis ca nu mai vrea sa ajunga la Londra.

Pasagerul respectiv a comunicat personalului aeronavei ca vrea sa se dea jos din avion.

“Un barbat a vrut sa se dea jos din avion pe cand eram gata de decolare” – a declarat unul din pasagerii cursei pentru Bacau Expres. Acesta s-a aratat nemultumit de faptul ca personalul de bord nu a explicat pasagerilor ce se intampla si de ce a fost amanata plecarea.

Avionul trebuia sa decoleze la ora 8.15 iar la 8.30 pasagerilor li s-a cerut sa-si identifice bagajele pentru ca sa fie gasite valizele celui care dorea sa coboare din avion.

La ora 8.39 barbatul s-a dat jos din avion iar pasagerilor li s-a transmis ca ar putea avea circa o ora intarziere.

De cealalta parte, Lucian Sion, directorul tehnic al Aeroportului International Bacau sustine ca debarcarea pasagerului si cautarea bagajelor nu a durat decat cinci minute.

“Asa ceva se poate intampla oricui si oriunde. Nimeni nu e tinut cu forta in avion. Domnul in cauza cred ca era putin in stare de ebrietate si cand s-a trezit n-a mai vrut sa zboare. Intarzierea mare nu s-a datorat acestui incident, ci iernii pentru ca a trebuit sa curatam pista si sa degivram avionul” – a spus Sion.