luni 15 iulie 2024

.

Ce știm despre lansete....

O lansetă de pescuit este o tijă lungă și flexibilă folosită de pescari...

Importanța sportului pentru dezvoltarea...

Sportul joacă un rol esențial în dezvoltarea fizică și psihică a copiilor. Participarea...

Căteva ponturi pentru alegerea...

Primul meu ceas a fost un «Racheta» sovietic, primit ca premiu la un...

Ghidul complet al hainelor...

Vara este sezonul perfect pentru a-ți actualiza garderoba cu piese vestimentare care nu...

De ce nu se mai duc manelistii in Luceafarul? Pentru ca nu mai e aur

Cam zece kile de aur apreciaza propietarii celor doua magazine ca au fost furate de hoti din Luceafarul. Un jaf in care, daca e sa credem varianta oficiala, s-au impletit iscusinta hotilor cu miserupismul romanesc traditional.

Versiunea oficiala spune ca hotii au putut intra fara ca sistemul dealarma sa se declanseze pentru ca senzorii au fost blocati prin interventii umane. Unul din ei, de o imensa inima de carton, reclama unei farmacii.

Apoi, desi legea este clara, magazinele nu aveau sisteme de supraveghere si nici de alarma desi erau obligate prin lege. In mod ciudat, desi micii chioscari sunt controlati si amendati daca nu au contract cu firmele de paza, in cazul celor doua bijuterii nimeni nu a spus nimic.

E interesant si ca un centru comercial atat de mare nu are paza si noaptea, managementul preferand sa economiseasca unul sau doua salarii.

Conluzia este fireasca: daca lovitura a fost data fara stirea proprietarilor, ea a fost posibila numai din cauza ca unii s-au lacomit si au vrut sa economiseasca vreo cativa lei.

De citit!

Eu m-am cam saturat de iarna…

E pentru prima data in multi ani cand avem o iarna "obisnuita", in sensul ca incepe calendaristic chiar din decembrie si baga mare ninsori si geruri. Cum, natura ne-a dezvatat, insa, de iernile obisnuite, nu mai suntem la fel...

Da, sunteti ipocriti

"Cine, ma, comunistul ala? Actorul ala ratat? Regizorasul ala de doi lei care a facut numai filme comuniste? Hai,ma lasi?!"Cam acestea ar fi fost reactiile unei parti importante a societatii romanesti daca ar fi fost intrebata ce parerea are...

Vezi, ma, ninja, ca nu e ca-n filme?!

Un banc sec spune ca, cica, un militian vede intr-o zi un calugar pe strada si incepe sa-l ia la bataie cu bastonul de cauciuc. Dupa ce i-a fragezit bine spinarea calugarului, obosit si transpirat, militianul ii spune: "Vezi,...