1.1 C
Bacău
miercuri, martie 29, 2023

Ce trebuie să știți despre proiectoarele LED?

Proiectorul LED este un dispozitiv care utilizează...

Marker, liner, koki… Ce sunt și la ce folosesc

Marker pen, fine liner, marking pen, felt-tip...

Cinci schimbări pe care trebuie să le faceți în viață dacă vreți un nivel al colesterolului scăzut

Colesterolul este o substanță ceroasă, asemănătoare grăsimilor,...

De ce nu se mai duc manelistii in Luceafarul? Pentru ca nu mai e aur

OpiniiEditorialDe ce nu se mai duc manelistii in Luceafarul? Pentru ca nu mai e aur
- Advertisement -

Cam zece kile de aur apreciaza propietarii celor doua magazine ca au fost furate de hoti din Luceafarul. Un jaf in care, daca e sa credem varianta oficiala, s-au impletit iscusinta hotilor cu miserupismul romanesc traditional.

Versiunea oficiala spune ca hotii au putut intra fara ca sistemul dealarma sa se declanseze pentru ca senzorii au fost blocati prin interventii umane. Unul din ei, de o imensa inima de carton, reclama unei farmacii.

Apoi, desi legea este clara, magazinele nu aveau sisteme de supraveghere si nici de alarma desi erau obligate prin lege. In mod ciudat, desi micii chioscari sunt controlati si amendati daca nu au contract cu firmele de paza, in cazul celor doua bijuterii nimeni nu a spus nimic.

E interesant si ca un centru comercial atat de mare nu are paza si noaptea, managementul preferand sa economiseasca unul sau doua salarii.

Conluzia este fireasca: daca lovitura a fost data fara stirea proprietarilor, ea a fost posibila numai din cauza ca unii s-au lacomit si au vrut sa economiseasca vreo cativa lei.

Alte titluri