De ce nu se promoveaza turismul in Judetul Bacau?

DSCN9963
Este doar o întrebare retorică, pentru că, oricum, nu voi primi niciun răspuns.
Înainte de 89, Ceauşescu voia să facă din România o ţară puternică dezvoltată economic, bazându-se pe resursele naturale şi umane, economia  turistică, limitându-se doar la promovarea staţiunilor maritime şi balneoclimaterice.
Judeţul Bacău era  dezvoltat economic, atât industrial, agrar, comercial cât şi în domeniul transporturilor. Turismul era promovat doar în “Perla Moldovei”-Slănic Moldova.

1 COMENTARIU

  1. Domnișorule Earnest,
    Ca o dovadă a faptului că voi cei ce scrieți pe acest site (sau mă rog mai mult tu, cu excepția mea), nu prea citiți ce se scrie aici, vă aduc la cunoștință că de vreo patru ani, prin articolele postate sub semnătura mea, au fost și sunt promovate o serie de obiective turistice ale județului, personalități cultural-artistice etc (acțiunea fiind una VOLUNTARĂ, STIMABILE…).
    Mai nou, așa cum am scris, la nivelul județului Bacău s-a înființat Serviciul Public Județean pentru Promovarea Turismului și Coordonarea Activității de Salvamont Bacău, o structură aflată în subordinea CJ Bacău, care desfășoară o serie de activități de profil, multe dintre ele prezentate în diverse publicații, inclusiv în ziarul Deșteptarea (chiar și în ultimul număr, adică cel din 09.08.2014).
    Urmează și altele, dar pe mine nu mă interesează ceea ce discutați voi la o șuetă, arătând ce puncte tari de vedere aveți, ci ceea ce sunteți în stare să faceți în sensul întrebării de mai sus, care uite așa, în ciuda ta, a primit un răspuns. În rest, destul de plăcute și interesante articolele tale, la care am subscris în mare parte…
    Cele bune, RDBusnea

Comments are closed.