miercuri 17 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...

De foame, nu

Framantarea mea din dimineata asta de joi este legata de o banala, aparent, punga de pufuleti. Si de cate povesti se pot ascunde intr-o astfel de punga.

Povestea prieteniei dintre o fetita in pardesiu rosu si porumbeii din Patratelul din spatele fostei biblioteci, de exemplu sau povestea prieteniei pret de o vanturare de mana dintre aceeasi fetita si un nene conductor de tren care se bucura nespus ca cea dintai e fascinata de abilitatea lui de a pune in miscare creatura ciudata de pe sine, ori, de ce nu, povestea prieteniei dintre o mamica si un drum catre oriunde care, miraculos, devine mult mai scurt si drept, odata ce o punga de pufuleti i-a fost inmanata fetitei ei.

Si melcii papa pufuleti, am vazut odata… Continuarea, aici.

De citit!

Este!

Cafea este, luna e-n forma de piscot iar, greierasii fac in ciuda toamnei: “am schimbat oleaca treaba, am cantat, dar nu degeaba!”.Tot atatea motive bune de trezit si jucat pe degete... Continuarea, aici.

Septembrie

Am avut bucuria de a spune buna dimineata, toamnei, de la munte. Ce grozav, ce grozav, muntele reflectandu-se odata cu toamna in ceasca de cafea, lume multa, buna si frumoasa alaturi si ceva amintiri pentru mai tarziu.Dau binete...

Margele

In zilele de marti, diminetile se masoara in cel putin trei ceasuri bune, iar de n-or fi asa primele trei, le numaram pe urmatoarele, le facem margele ceasurile de marti, le punem in sirag si numaram la ele.La fel...