marți 27 februarie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...

Degeaba

Plina, plina saptamana si buna mai ales, cum plin si bun tragem nadjede sa fie si week-end-ul, mai cu o raza de soare, mai un norisor, mai o ploicica si iar o raza de soare si toooot asa.

Ca doar nu ne trezim in fiecare dimineata atat de devreme degeaba, de acord? Nu degeaba cerul, chiar acum de exemplu, este superb, cu ceva dâre roșiatice si albăstrii trase cu pensonul de vreun pictor închipuit, nu degeaba macii si bujorii de la numarul șase se întrec in ținute matinale in fata trecatorilor si nu degeaba cocosul de la numarul 21, doua strazi “mai tarziu”… Continuarea, aici.

De citit!

Este!

Cafea este, luna e-n forma de piscot iar, greierasii fac in ciuda toamnei: “am schimbat oleaca treaba, am cantat, dar nu degeaba!”.Tot atatea motive bune de trezit si jucat pe degete... Continuarea, aici.

Septembrie

Am avut bucuria de a spune buna dimineata, toamnei, de la munte. Ce grozav, ce grozav, muntele reflectandu-se odata cu toamna in ceasca de cafea, lume multa, buna si frumoasa alaturi si ceva amintiri pentru mai tarziu.Dau binete...

Margele

In zilele de marti, diminetile se masoara in cel putin trei ceasuri bune, iar de n-or fi asa primele trei, le numaram pe urmatoarele, le facem margele ceasurile de marti, le punem in sirag si numaram la ele.La fel...