duminică 19 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăCoolturaDelegatia Clubului Economic...

Delegatia Clubului Economic German Moldova la Oktoberfest in Sibiu

O delegatie a Forumului Democrat al Germanilor din Romania (DFDR) sub conducerea directorului executiv, dna Anita Pavel, a vizitat Clubul Economic German Moldova cu ocazia Oktoberfestului bacauan. Ca raspuns la aceasta vizita, o delegatie a Clubului Economic German Moldova, sub conducerea dlui Ulrich Brunhuber a vizitat in perioada 28 – 30 septembrie Cibinfest – ul din Sibiu.

In cadrul discutiilor purtate intre organizatorii Cibinfest, reprezentati de domnii Gabriel Tischer si Christoph Galter, si reprezentatii Clubului Economic German, s-a facut un schimb de experienta si de idei in organizarea unui Oktoberfest si a unei colaborari in anul urmator.

Din delegatia DWCM au facut parte si grupul de dans Ringelreih’n impreuna cu dna profesor coregraf Simona Baicu, care au fost invitati de catre organizatorii Cibinfest-ului sa isi prezinte programul in cadrul evenimentului. Tinerele dansatoare si dansatori au putut astfel, dupa succesul inregistrat la Oktoberfest Bacau, sa conviga si publicul sibian despre talentul lor.

Ambele prezentari de sambata dupa amiaza au fost primite cu multe aplauze de catre vizitatori. Dupa ce si-au facut treaba, tinerii s-au grabit spre numeroasele atractii, in special spre carusele, pe care le-au putut incerca gratuit. Au atarnat cu capul in jos, s-au rotit in cerc cu viteza ametitoare, au sarit in ritmul muzicii sau au vizionat un scurt film in cinema-ul 7D. Cei care nu s-au incumetat sau carora stomacul nu le-a permis aceste activitati, au avut la dispozitie si posibilitati mai putin zguduitoare.

Atat pentru membrii delegatiei cat si pentru tinerii dansatori, calatoria a fost o experienta agreabila si interesanta, o adevarata punte de legatura culturala intre Bacau si Sibiu.

Delegatia a fost sprijinita financiar de catre Iliana si Gabriel Geosanu de la firma Geliconf -membru DWCM si de catre dna. Mihaela Brunhuber.

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...