marți 27 februarie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulDELEGAȚIA IPA –REGIUNEA...

DELEGAȚIA IPA –REGIUNEA 1 BACĂU ÎN VIZITĂ ÎN ITALIA

Delegația Asociaței Internaționale a Polițiștilor – Regiunea 1 Bacău a fost prezentă în perioada 12-17 mai 2013 în Italia, la invitația lansată de polițiștii din Provincia Perugia, care au vizitat Bacăul în septembrie 2012.

Activitatea a vizat aprofundarea relațiilor de prietenie dintre polițiștii băcăuani și cei italieni și realizarea unor schimburi interculturale și profesionale. Delegația băcăuană, condusă de președintele IPA – Regiunea 1 Bacău, Mirica Ionel și vicepreședinte Stoica Viorel, a fost primită de colonelul Giusepe Caputo, coordonatorul Poliției Provinciei Perugia.

Pe parcursul celor 5 zile, delegația IPA – Regiunea 1 Bacău a vizitat cele mai importante 6 localități din Regiunea Umbria și a avut întâlniri cu oficialitățile locale.

În localitatea Assisi, polițiștii băcăuani au fost primiți de oficialitățile locale și au participat la o întâlnire cu aproximativ 70 de membri IPA din regiunea Umbria, întâlnire prezidată de Paolo Rossi, președintele IPA Umbria, care a ținut să transmită cele mai calde salutări tuturor polițiștilor băcăuani.

În Perugia, cea mai importantă localitate a Provnciei Perugia și a Regiunii Umbria, delegația băcăuană a fost primită de consilierul provincial Domenico De Marinis, care a subliniat că acest tip de interacțiuni sunt benefice pentru toți cetățenii băcăuani și perugieni.

În cadrul discuțiilor, oficialitățile locale au remarcat lipsa elementelor de infracționalitate comise de băcăuani în zonă și au apreciat că activitatea românilor stabiliți în Regiunea Umbria reprezintă un câștig pentru întreaga comunitate.

De citit!

Infracțiuni la regimul circulației rutiere constatate de polițiști

La data de 16 februarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 37 de ani, din județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii pe DN2-E85, în localitatea Filipești. Din verificările efectuate în...

Reținut de polițiști pentru conducere ilegală: Bărbat din Dărmănești, prins la volan cu permisul suspendat

La data de 16 februarie a.c., polițiștii din Moinești au efectuat o operațiune de rutină pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, care a condus la reținerea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, originar din orașul Dărmănești. Conform...

Pasajul Revoluției devine stradă pietonală

Pasajul Revoluției din Bacău se transformă într-o stradă pietonală cu o investiție estimată la aproximativ 2.2 milioane de lei (~ 400.000 euro). Astăzi a fost emis ordinul de începere a lucrărilor, iar proiectul are un termen de finalizare de...