27.2 C
Bacau

Depistat în timp ce transporta bunuri sustrase dintr-un autocar

De stiut!

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Bacău au depistat, la data de 18.06.2013, în jurul orei 04.00, un minor de 17 ani, din municipiul Roman, județul Neamț, care se deplasa pe Bulevardul Unirii din Bacău având asupra sa mai multe bunuri a căror provenienţă nu o putea justifica.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că pe timpul nopții tânărul în cauză a pătruns într-un autocar ce se afla parcat pe strada I.L. Caragiale din Bacău și a sustras un monitor LCD, un telefon mobil, o geantă cu acte și alte bunuri, în valoare totală de 5000 de lei, după care a fost depistat de patrula de poliție.

Ulterior în dimineața zilei de 18 iunie a.c., la sediul Secției 2 Poliție bacău s-a prezentat un cetățean turc, care a reclamat sustragerea unor bunuri dintr-un autocar parcat în municipiul Bacău.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile sustrase fiind restituite părții vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Față de minorul de 17 ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore și a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău și Judecătoriei Bacău cu propunere de arstare preventivă. Instanța a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 19 zile.

- Advertisement -

Ultimele stiri