duminică, octombrie 1, 2023

Dacă se taie curentul, cum vom supraviețui?

Situația nu este tocmai roz și perspectivele...

10 întrebări frecvente despre plăcile ceramice

Pătrat, dreptunghiular, hexagonal, mat, lucios. Este greu...

Deputatul Ilișanu cere testarea medicilor de la Spitalul din Onești

ActualitateDeputatul Ilișanu cere testarea medicilor de la Spitalul din Onești
- Advertisement -

Deputatul băcăuan Claudiu-Augustin Ilişanu transmite un mesaj cu privire la necesitatea testării medicilor de la spitalul din Oneşti, judeţul Bacău, angrenaţi în lupta cu noul coronavirus, şi urgenţa achiziţionării de echipamente sanitare de protecţie corespunzătoare:

“Atragem atenţia Guvernului PNL şi prefectului judeţului Bacău asupra necesităţilor din judeţul Bacău în contextul pandemiei COVID 19. Dacă tot aţi pus spitalul de la Oneşti pe lista centrelor sacrificate pentru tratarea pacienţilor cu COVID 19, vă solicităm să asiguraţi de îndată echipamente de protecţie pentru medici şi persoanele implicate în procesul sanitar. Măştile, mănuşile de unică folosinţă şi combinezoanele sunt insuficiente. Nu-i abandonaţi pe medici neprotejaţi în faţa acestui coronavirus periculos”, spune Claudiu-Augustin Ilişanu, deputat PSD.

“Facem apel şi către preşedintele PNL Bacău, Ionel Palăr, să dea dovadă de implicare şi responsabilitate în a căuta sprijin la Ministerul Sănătăţii pentru judeţul Bacău, astfel încât să nu lase Primăriei Municipiului Oneşti toată această sarcină dificilă a gestionării situaţiei. Domnilor, acţionaţi urgent şi eficient pentru atenuarea unor riscuri ce pot să apară oricând în contextul extrem de dificil al pandemiei! Suntem cu toţii terifiaţi de ceea ce se întâmplă la Suceava; măsurile salvatoare trebuie luate urgent în fiecare judeţ.

Testarea medicilor şi alocare de echipamente care să îi protejeze de infectarea cu noul coronavirus sunt un imperativ urgent. Judeţul Bacău trebuie să se mobilizeze, iar Guvernul trebuie să acţioneze eficient pentru protejarea celor ce luptă zilnic pentru salvarea de vieţi.

Solicităm Guvernului României să acţioneze urgent pentru achiziţionarea de echipamente de protecţie şi teste pentru medici, în fiecare judeţ!”, a mai spus acesta.

Alte titluri