duminică 19 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateDescinderi ale polițiștilor,...

Descinderi ale polițiștilor, în comuna Măgura, pentru depistarea unor suspecți de furt

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bacău și din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat, la data de 08 aprilie a.c., descinderi domiciliare în comuna Măgura, pentru depistarea unor persoane suspectate de săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat.

N. Nicolae de 26 de ani, din comuna Mărgineni și N. Dumitru, de 24 de ani, din comuna Gârleni au fost depistați și conduși la sediul unității de poliție, pentru cercetări.

Polițiștii au stabilit că pe timpul nopții, în perioada 03-05 arilie a.c., cei doi au sustras componente de la reţeaua de apă a comunei Măgura în valoare de 3000 de lei și o baracă metalică în valoare de 8000 de lei de proprietatea unui bărbat din aceeași comună.

Materialul feros a fost transportat şi valorificat la un centru de colectare a deșeurilor feroase și neferoase din municipiul Bacău.

Față de cei doi suspecți s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore și au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Bacau și ulterior Judecatoriei Bacau, cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a emis pe numele celor doi suspecți mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...