Descoperiți un Moinești „altfel”!

Asociația Grup Local de Initiațivă pentru Tineret vă invită la doua ediție a Festivalului de Artă Urbană – GLIT Fest, care va avea loc în Parcul Băi, în perioada 22 -23 septembrie 2018.

“Acest eveniment este despre tineri nonconformiști, experiențe inedite, distracție și relaxare, ce oferă în mod gratuit alternative culturale pentru petrecerea timpului liber în natură și promovează dezvoltarea urbană durabilă.”
Claudia Apostu, președinte GLIT

GLIT Fest este un nou concept de proiect ce reflectă personalitatea tinerilor din Moinești si promite două zile de experimente culturale și abordări noi ale unor workshopuri de dezvoltare personală: public speaking, antreprenoriat, social media, blogging etc. Scopul proiectului este educația prin artă si creație, prin implicarea tinerilor în evenimente culturale şi promovarea artiştilor locali, oferindu-le o rampă de lansare şi oportunități crescute de vizibilitate.

Acest festival al culturii în natură este coordonat de un grup de tineri voluntari entuziaști de la Asociația Grupul Local de Inițiativă pentru Tineret, care se implică activ în viața comunității, în parteneriat cu UAT – municipiul Moinești.