Despre ce vorbim noi, aici?

Astăzi eram hotărât să nu scriu nimic pe blog. Cu toate că am, la mine în cap, multe povești pe care aș dori să vi le împărtășesc – rețete și nu numai.

Dimineață am avut examen cu o grupă de studenți de la Ingineria Produselor Alimentare, pe scurt IPA. Nu, n-a fost un examen despre produse culinare, gastronomie, ori ceva similar. A fost mult mai prozaic, vorba fiind despre fenomene de transfer. Mi-am zis că vin acasă, evaluez lucrările și pun notele finale. N-a fost să fie. Pentru că m-a pus… și am deschis “rețeaua de socializare” (între noi fie vorba, este un instrument foarte util pentru a menține legătura cu studenții din ziua de azi). Și găsesc un tânăr revoluționar, revoltat că a găsit pe net o apă care conține 77 de “minerale minune” zice el. Bun, că nici el nici marketerii produsului nu fac diferența dintre “minerale” și “elemente chimice”, este o altă problemă.

 

Continuarea, aici.