duminică 6 octombrie 2024

.

La ce trebuie să...

Înainte de a semna un contract, trebuie să fii foarte atent! Nu, serios,...

10 întrebări frecvente despre...

Pătrat, dreptunghiular, hexagonal, mat, lucios. Este greu să te gândești la un material...

Guta și vertijul: Impactul...

Guta și vertijul sunt două afecțiuni medicale distincte, dar ambele pot afecta semnificativ...

Ce să alegi pentru...

Înghețata este desertul preferat al multora în zilele toride de vară. Varietatea imensă...
AcasăCulinarDespre Profisionalism

Despre Profisionalism

Pun în coș 4 doze de Mythos. Ajung la casă. După ce mi le taxează, duduca de la casă mă-ntreabă: “De unde-s aistea?”, “Îs buni?”.

Ca să nu par ghiolban needucat, răspund: “Bere grecească. Cea mai bună a lor.”

“Da’ nu’i scumpă?” (berea costând 2,99 lei/500 mL), insistă duduca.

“Ba da, zic eu. La greci e decât 5 euro. La cârciumă.”

O las siderată, plătesc și plec.

Textul integral îl găsiți aici.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....