duminică 23 iunie 2024

.

Investește în confort și...

Brașov, un oraș plin de istorie și frumusețe, atrage tot mai mulți investitori...

Ce cauzează bilirubina crescută?

Bilirubina este o substanță gălbuie în sângele dumneavoastră. Se formează după ce celulele...

Mașina electrică, mult marketing...

Probabil ați aflat că Anglia va interzice peste vreo zece ani înmatricularea mașinilor...

Care ar fi cel...

De ani de zile, de cand am masina, una dintre problemele nerezolvate este...
AcasăOrasulDezbateri pe teme...

Dezbateri pe teme turistice la Târgu-Ocna, în prezența ministrului Turismului

În sala de conferințe ,,Costache Negri” a Complexului turistic ,,Casa Creangă” din orașul-stațiune Târgu-Ocna, va avea vineri, 9 iunie 2017, cu începere de la ora 10. 00, o dezbatere cu tema „Strategii integrate de dezvoltare a turismului de pe Valea Trotușului”, la care va fi prezent Mircea-Titus DOBRE, ministrul Turismului.

,,Având convingerea că turismul este un pilon strategic pentru redresarea economică a țării, prin aacest eveniment ne dorim să aducem față în față factorii decidenți de la nivel central și operatorii economici de turism din județul Bacău”, a precizat Theodora ȘOTCAN, deputat PSD, organizatoarea evenimentului.

La dezbatere au fost invitați, alături de operatorii de turism, reprezentanții Prefecturii Bacău, ai Consiliului Județean, parlamentarii PSD și primarii din Dofteana, Târgu-Ocna, Slănic-Moldova, Comănești, Onești și Bacău.

Mircea-Titus DOBRE s-a născut la 20 decembrie 1978, în orașul Constanța. A absolvit Liceul ,,Decebal„”din municipiul Constanţa în 1997, iar în 2001 Facultatea de Management Financiar-Contabil a Universităţii ,,Spiru Haret” din Bucureşti.

Între anii 1999 şi 2000, a urmat cursuri de limbi străine (engleză şi franceză) la Universitatea ,,Marc Bloch” din Strasbourg, iar din 2003 are o diplomă de master în Management politic obţinută la Institutul ,,Ovidiu Şincai” din Bucureşti, în timp ce în 2004 a obţinut o diplomă de management în specialitatea Turism, Hotel şi Restaurant. Între anii 2004 – 2005, el a urmat cursurile Şcolii Europene a Consiliului Europei Bucureşti – Strasbourg, obţinând o diplomă în studii politice europene. Mircea-Titus DOBRE a lucrat în perioada noiembrie 2001 – septembrie 2005 la S.C. Dobre & Fiii S.R.L. Constanţa, firma familiei sale, fiind director de calitate, apoi din septembrie 2005 şi până în iunie 2011 a fost director de marketing la aceeaşi societate.

În 2012, el a obţinut un mandat de deputat, candidând din partea PSD Constanţa. În calitate de parlamentar, în mandatul trecut, a iniţiat 87 de propuneri legislative dintre care 24 au fost promulgate legi. A făcut parte din Comisia pentru buget, finanţe şi bănci din octombrie 2013, din Comisia pentru muncă, familie şi protecţie socială, până în octombrie 2013, şi din Comisia pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării, din noiembrie 2014, fiind şi vicepreşedintele acestei comisii pentru o scurtă perioadă. În decembrie 2016, a obţinut un nou mandat de deputat, aflându-se pe poziţia a doua pentru Camera Deputaţilor din partea PSD Constanţa. Mircea-Titus DOBRE este căsătorit și are un copil.

Romulus-Dan BUSNEA

De citit!

Paradă de datini și obiceiuri de iarnă pe Valea Trotușului

Întreaga vale a Trotușului a îmbrăcat straiele marii sărbători creștine a Nașterii Domnului, Crăciunul.În toată această perioadă și până la finele anului 2017, în localitățile din această frumoasă zonă au răsunat glasurile colindătorilor, într-o atmosferă de de voie...

,,Zilele Orașului Comănești” – Programul complet al manifestărilor

"Zilele orasului Comanesti 2017” (4 - 6 august) încep astăzi, 4 august, la ora 10.30, cu un ceremonial militar-religios închinat eroilor căzuți în Primul Război Mondial, care va avea loc la Cimitirul Internațional al Eroilor din Comănești, cu participarea...

Zilele Orașului Comănești 2017

Un weekend incendiar îi așteaptă pe comăneșteni, care sunt invitați de către oficialitățile locale la o nouă ediție a manifestărilor prilejuite de ,,Zilele Orașului”.Astfel, în cele trei zile de sărbătoare (4 - 6 august), localnicii, dar și cei...