miercuri 12 iunie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitate “Dializa de...

“Dializa de vacanţă în centrele IHS” – libertatea pacienţilor care fac dializă de a călători

International Healthcare Systems (IHS) oferă pacienţilor trataţi prin dializă, care doresc să îşi petreacă vacanţa la munte sau la mare, posibilitatea de a continua tratamentul pe durata sejurului în centrele IHS Buşteni şi IHS Constanţa.

Pacienţilor trataţi prin dializă, care sunt în mod obişnuit dependenţi de zona în care locuiesc, le oferim, prin proiectul „Dializa de Vacanţă în România”, libertatea de a călători alături de cei dragi.
Centrele de dializă de vacanţă IHS Constanţa şi IHS Buşteni sunt deschise pe tot parcursul anului calendaristic şi se adresează tuturor pacienţilor din centrele de dializă publice şi private, din România şi din străinatate. Centrele IHS oferă condiţii de tratament la standarde internaţionale, sub supravegherea unui personal medical cu un nivel înalt de pregătire şi utilizând aparatură de ultimă generaţie. Tratamentul oferit este gratuit pentru pacienţii asiguraţi în sistemul naţional de asigurări de sănătate.

Compania International Healthcare Systems (IHS) activează de 8 ani în România, deţinând o reţea de 13 centre de nefrologie şi dializă în care sunt trataţi, prin profesionalismul celor 500 de specialişti în domeniu, un număr de peste 1.500 de pacienţi.

IHS promovează conceptul de îngrijire integrată a pacienţilor cu boală cronică de rinichi, care constă în acompanierea pacientului în toate stadiile bolii şi în toată complexitatea acesteia. Creşterea autonomiei pacienţilor şi libertatea de a călători, pe care le oferim prin proiectul „Dializa de vacanţă”, se încadrează în acest concept, unic pe piaţa serviciilor de dializă din România.

De citit!

Acțiune a polițiștilor pentru combaterea delictelor silvice în județul Bacău

La data de 30 martie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol Bacău au desfășurat o operațiune amplă în întreg județul, având ca scop prevenirea și combaterea delictelor silvice și a transportului ilegal de materiale lemnoase.În timpul...

Polițiștii rețin un șofer după un accident rutier provocat sub influența alcoolului

La data de 31 martie a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii de la Secția 2 Poliție Rurală Moinești au fost alertați cu privire la un accident rutier survenit în localitatea Pîrjol.Din investigațiile preliminare, s-a stabilit că un bărbat în...

Dosar penal deschis după ce un minor a fost depistat conducând un motociclu fără permis, încredințat de tatăl său

La data de 30 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Bacău au interceptat un incident în localitatea Cleja, pe DN2 - E85, unde un tânăr în vârstă de 17 ani era surprins conducând un motociclu neînregistrat și fără...