vineri 17 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulDin nou, zboruri...

Din nou, zboruri Bacău – Roma

Vineri, la sediul Aeroportului Internațional “George Enescu” Bacău, a avut loc o conferință de presă importantă pentru comunitatea locală și nu numai. Conferința a purtat numele de “BACAU RE-CONNECT” și a avut ca scop prezentarea unui proiect de dezvoltare a Aeroportului Bacău prin atragerea unor noi operatori aerieni și diversificarea destinațiilor.

Administratorul executiv interimar Radu Bezniuc a prezentat eforturile depuse de Consiliului Județean Bacău și de Aeroportul Bacău pentru realizarea acestui proiect, evidențiind operatorii aerieni cu care au fost purtate discuții până în prezent. Printre aceștia se numără și compania aeriană italiană Aeroitalia, care a confirmat participarea în proiectul BACAU RE-CONNECT.

Negocierile purtate cu domnul Gaetano Intrieri, CEO Aeroitalia, la Roma în data de 13.03.2023 au reprezentat un succes pentru echipa Aeroportului Bacău, fiind demonstrată în fața Aeroitalia, oportunitatea economică a restabilirii operării pe ruta Bacău-Roma. Această destinație este una dintre cele mai solicitate de către pasagerii care aleg Aeroportul Bacău.

Zborurile dintre Bacău și Roma vor fi operate începând cu data de 1 iunie 2023, în fiecare zi de marți, joi și sâmbată. Programul de zbor este următorul: Roma 11:05 – Bacău 14:20 și Bacău 15:10 – Roma 16:25. Cu ocazia lansării acestei noi conexiuni, Aeroitalia a pus deja în vânzare bilete la tarife speciale de 39,99 euro pe segment de călătorie, care pot fi achiziționate de pe website-ul operatorului aerian: www.aeroitalia.com.

Un alt aspect important menționat în cadrul conferinței de presă este angajamentul companiei aeriene Aeroitalia privind modificarea biletelor de călătorie achiziționate de pasageri pentru zborurile care nu au mai fost operate, prin reprogramarea pe cursele care vor fi operate începând cu 1 iunie.

Este demn de menționat că Aeroportul Roma (Fiumicino) este un hub de conexiune important, astfel că pasagerii care aleg să zboare pe ruta Bacău-Roma vor avea posibilitatea de a călători spre alte destinații turistice din Italia (Olbia), iar mai târziu va fi posibilă și accesarea zborurilor transatlantice din Roma (Fiumicino) spre SUA în baza parteneriatului dintre Aeroitalia și ITA.

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...