joi, noiembrie 30, 2023

Tot ceea ce trebuie să știi despre aparatele dentare

Aparatele dentare sunt dispozitive folosite în ortodonție...

Ce daune morale si materiale se pot obtine in urma unui accident rutier

Familia victimei Instanţa judecătorească va putea, de asemenea,...

Doi bărbaţi, bănuiţi de tentativă la furt calificat, prinşi în flagrant delict şi ulterior reţinuţi de poliţiştii băcăuani

Fapt diversInfractionalDoi bărbaţi, bănuiţi de tentativă la furt calificat, prinşi în flagrant delict şi ulterior reţinuţi de poliţiştii băcăuani
- Advertisement -

În noaptea de 23 mai a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din Bacău au prins în flagrant delict doi bărbaţi, de 37 şi 51 de ani, în timp ce părăseau un imobil de pe raza localităţii, de unde ar fi încercat să sustragă bunuri. Activitatea a beneficiat de sprijinul Brigăzii Operaţiuni Speciale Bacău.

S-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a celor doi bărbaţi, unul de 37 de ani, din comuna Tamaşi şi altul de 51 de ani, din Bacău.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, cei doi ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un imobil din Bacău şi la începutul lunii aprilie a.c.

În cursul zilei de astăzi, poliţiştii de investigatii criminale din Bacău, împreună cu cei de ordine publică, criminalişti şi luptători pentru acţiuni speciale au pus în aplicare 3 autorizaţii de percheziţie domiciliară, două pe raza municipiului Bacău şi una în comuna Tamaşi, la cei doi bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat sub forma tentativei.

Cu aceasta ocazie au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

Alte titluri