17.8 C
Bacau

Dosare penale – alcool la volan

De stiut!

La data de 15 iulie a.c, în jurul orei 09.00, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat, în flagrant, un bărbat de 51 ani, din comuna Pînceşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada DN 1, în localitatea Răcăciuni, aflându-se sub influenţa alcoolului.

Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

De asemenea, la aceeaşi dată, în jurul orei 13.30, poliţiştii au depistat un bărbat de 43 ani, din comuna Nicolae Bălcescu, în timp ce conducea un autoturism, pe DN2, în afara localităţii Nicolae Bălcescu, având o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

- Advertisement -

Ultimele stiri