Doua femei din Moinesti, intoxicate cu monoxid de carbon

Luni, 18 februarie 2013, la ora 18.26, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Moineşti a intervenit în municipiul Moineşti, strada Libertăţii, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul II al unui bloc de locuinţe de tipul P+4 etaje, aflat în proprietatea numitului T. I., în vârstă de 52 de ani.

La sosirea la locul intervenţiei a pompierilor militari, incendiul se manifesta în dormitorul apartamentului, cu propagare spre un hol şi o debara.

Pentru a nu se înregistra victime din rândul locatarilor blocului, a cărui casă a scării era inundată de fum, s-a luat măsura evacuării a unui număr de 5 persoane de la etajele superioare.

La locul incendiului s-a deplasat şi o ambulanţă S.M.U.R.D., care a preluat două paciente, respectiv pe numita A. M., în vârstă de 52 de ani și numita P. A., de 19 ani. Cele două femei prezentau intoxicaţie cu monoxid de carbon și au fost transportate la Spitalul Municipal Moineşti.

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă un cablu electric defect, au ars bunuri dintr-o cameră, debara şi hol.