luni, decembrie 11, 2023

Cum ne alegem cântarul?

Sunteți o persoană sportivă sau doar îngrijorată...

Doua femei, lovite pe trecerea de pietoni de masini conduse de barbati

Fapt diversInfractionalDoua femei, lovite pe trecerea de pietoni de masini conduse de barbati
- Advertisement -

Doua femei au fost accidentate ieri, in doua incidente diferite, in timp ce traversau trecerea de pietoni. Inambele cazuri, soferii au fost barbati.

Primul accident a avut loc in jurul orei 17.40, cand masina condusa de Ionel M., 53 de ani, a lovit-o pe Ortansa B, 64 de ani, din Bacau, care traversa strada Milcov pe zebra.

Femeia a fost transportata la Spitalul Judetean Bacau, unde a fost internata.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Al doilea accident s-a petrecut in jurul orei 19.00, cand o autoutilitara condusa de Neculai C., 42 de ani, a accidentat-o pe Cristina F., 41 de ani, care se angajase in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni, pe strada Erou Ciprian Pintea.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internare.

Atât conducătorul auto cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative şi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

In ambele cazuri, politistii au intocmit dosare penale pentru vatamare din culpa.

Alte titluri