Doua femei, lovite pe trecerea de pietoni de masini conduse de barbati

Doua femei au fost accidentate ieri, in doua incidente diferite, in timp ce traversau trecerea de pietoni. Inambele cazuri, soferii au fost barbati.

Primul accident a avut loc in jurul orei 17.40, cand masina condusa de Ionel M., 53 de ani, a lovit-o pe Ortansa B, 64 de ani, din Bacau, care traversa strada Milcov pe zebra.

Femeia a fost transportata la Spitalul Judetean Bacau, unde a fost internata.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Al doilea accident s-a petrecut in jurul orei 19.00, cand o autoutilitara condusa de Neculai C., 42 de ani, a accidentat-o pe Cristina F., 41 de ani, care se angajase in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni, pe strada Erou Ciprian Pintea.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internare.

Atât conducătorul auto cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative şi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

In ambele cazuri, politistii au intocmit dosare penale pentru vatamare din culpa.