joi 16 ianuarie 2025

.

Transformă-ți locuința într-un refugiu...

În era în care preocupările legate de mediul înconjurător și costurile energetice sunt...

Hotele încorporabile și sifoanele...

Bucătăria reprezintă inima unei locuințe, iar echiparea ei cu cele mai potrivite și...

Autoturismele Smart: Alegerea inteligentă...

Într-o lume în continuă evoluție, mobilitatea urbană inteligentă devine tot mai importantă. Autoturismele...

Cum să îți îngrijești...

Verighetele și inelele din aur nu sunt doar simboluri ale iubirii și angajamentului,...
AcasăCulinarDovlecei pane

Dovlecei pane

Ingrediente: 1 – 2 dovlecei, 4 oua, 5 linguri faina, Nucsoara, Busuioc, Oregano, Cimbru, Boia dulce, Sare, Piper. Taiati dovlecelul felii. Lasati-l sa se scurga de apa apoi sarati-l. Dati-l prin faina. Apoi prin oul batut cu toate condimentele. Puneti cate un varf de lingurita din fiecare condiment. Sare dupa gust. Apoi dati din nou dovlecelul prin faina si apoi prin ou.

Prajiti rondelele de dovlecel in ulei incins, la foc mediu. Scoateti dovleceii pe hartie de bucatarie sa se scurga uleiul. Serviti dovleceii pane cu mujdei de usturoi simplu sau cu un sos de usturoi cu smantana…continuare

De citit!

Bors din spinari de pui

Ingrediente: 8 – 10 spinari de pui, 1 l bors, 1 morcov, 1 ceapa mare, 1/3 telina, ½ ardei gras, 4 linguri zarzavat ciorba cu suc de rosii, 1 pastarnac mic, O mana taietei, Patrunjel verde, Leustean, Sare, Piper....

Piept de pui cu sos picant de ardei si tagliatele

Ingrediente: 1 piept de pui, 3 cepe mici, 2 catei usturoi, 150 g pasta ardei rosii, 1 varf lingurita boia iute, 1 lingurita rasa boia dulce, Busuioc, Oregano, 200 g tagliatele, Sare, Piper. Taiati pieptul de pui fasii. Condimentati-l...

Placinta cu portocale

Ingrediente: 8-10 portocale (optional si 2 mere), 10 linguri zahar, 50 g Rama ½ lingurita scortisoara, 1 pachet aluat foietaj. Curatati portocalele de coaja si de pielite. Adaugati zaharul, scortisoara si foarte putina apa, cam o cescuta. Puneti la...