duminică 23 iunie 2024

.

Cum îi învățăm pe...

Bine ați venit la ghidul pentru părinți despre sustenabilitate și consumul responsabil de...

Artă culinara și bucătărie...

Bucătăria este adesea privită ca o formă de artă culinară, un loc în...

WSHTF – Ghid de...

Nu știți de la ce vine WSHTF, nu-i așa? E acronimul de la...

Cei mai batrani Homo...

Se spune că românii sunt printre cei mai inteligenți oameni din lume,...

Doze de fericire

Am parte zi de zi, in timpul iesirilor noastre copilaresti cu precadere, de cateva din acele momente care nu doar ca te fac sa strigi in gura mare ca esti un parinte fericit, dar care ti se si lipesc de suflet atat de bine ca esti convins ca ele vor ramane definitiv acolo.

Si ai dreptate, ele raman definitiv acolo: grija pe care ti-o arata un copil de doi ani atunci cand traversezi strada sa nu te loveasca pe tine, parintele, masina, dojana lui ca ai uitat sa-i pui furculita la masa, imbratisarile din senin, zambetul si cheful de joaca acum, aici cu tine… Continuarea, aici.

De citit!

Este!

Cafea este, luna e-n forma de piscot iar, greierasii fac in ciuda toamnei: “am schimbat oleaca treaba, am cantat, dar nu degeaba!”.Tot atatea motive bune de trezit si jucat pe degete... Continuarea, aici.

Septembrie

Am avut bucuria de a spune buna dimineata, toamnei, de la munte. Ce grozav, ce grozav, muntele reflectandu-se odata cu toamna in ceasca de cafea, lume multa, buna si frumoasa alaturi si ceva amintiri pentru mai tarziu.Dau binete...

Margele

In zilele de marti, diminetile se masoara in cel putin trei ceasuri bune, iar de n-or fi asa primele trei, le numaram pe urmatoarele, le facem margele ceasurile de marti, le punem in sirag si numaram la ele.La fel...