miercuri 22 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăCoolturaDragoș Stan merge...

Dragoș Stan merge în finala sezonului 12 iUmor

Dragoș Stan este cel de-al doilea finalist al celui mai nou sezon iUmor. A cucerit atât juriul, cât și publicul printr-un număr de stand-up „de inspirație patriotică”.

Căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului 12 iUmor a continuat duminică seară, la Antena 1. Chef Florin Dumitrescu li s-a alăturat Deliei, lui Cheloo și lui Mihai Bendeac în jurizarea celei de-a doua ediții a iUmor. Toma Alexandru și Andrei Duban au fost cei doi invitați speciali ai serii, care au stârnit hohote de râs în platoul iUmor: „Sunt foarte puțini oameni care știu să spună bancuri, iar Andrei Duban este unul dintre ei”, a declarat chef Florin Dumitrescu.

Dintre concurenții serii, patru au reușit să strângă numărul necesar de voturi din partea juraților pentru a trece la votul publicului. Alin Burlacu, Cristian Goiciu, Dragoș Stan și Tomas Nistorov au reușit să obțină mai mult de două like-uri de la Delia, Florin Dumitrescu, Cheloo și Mihai Bendeac. Favoritul publicului a fost ales Dragoș Stan, concurentul care a venit în fața celor patru jurați cu un număr de stand-up „de inspirație patriotică”. „Sunt începător în stand-up și am venit să mă testez aici, să mă validez”, a declarat acesta, chiar înainte de a se prezenta în fața juraților. Dragoș Stan a abordat o temă pe placul celor patru jurați și anume obiceiuri și zicale românești. „Este un număr bine construit, pus la punct și logic. Cunoști direcția!”, a confirmat Cheloo. Și Delia a apreciat prezența concurentului pe scenă și a declarat: „A fost bine! Mi s-a părut un număr care stă în picioare. Bine ai venit la iUmor!”. Telespectatorii vor avea ocazia să urmărească în continuare audiţiile iUmor, duminica, de la 20:00, la Antena 1.

Așteptarea a luat sfârșit. iUmor 12 va fi un sezon complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, mult așteptatul sezon 12 aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă.

Pentru cel de-al 12-lea sezon, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

iUmor este singura emisiune TV din România cu peste 2.3 milioane de abonați la canalul de YouTube care gustă” din plin clipurile concurenților și invitaților care au făcut senzație pe scenă. Canalul de YouTube iUmora acumulat peste 1.7 miliarde de vizionări, iar un montaj video cu momentele de magie ale lui Mario Lopez peste 17.6 milioane de vizionari.

De citit!

Tânăr reținut pentru tâlhărie în orașul Comănești

La data de 29 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comănești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr...

Bărbat din Onești amendat de două ori în aceeași zi pentru depășirea limitelor de viteză

În data de 30 martie a.c., în jurul orei 08:30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, pe Calea Brașovului din localitate, în timp ce conducea...

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...