.

Când trebuie să căutăm...

Probabil ați văzut unele etichete de pe produse pe care scrie "fără gluten"....

Ce trebuie să știi...

Câinii Golden Retriever au o reputație bună, de câini de familie, jucăuși, blânzi...

Extraordinarele beneficii ale fisticului

Fisticul, un membru al familiei caju, este un copac mic originar din Asia...

De ce YouTube schimba...

Utilizarea canalelor YouTube a devenit in prezent o posibila sursa de castig, foarte...
AcasăCulinarDulceață de morcovi

Dulceață de morcovi

Spre deosebire de alte gemuri și dulcețuri care se pot pregăti doar “în sezon”, o dulceață de morcovi nu necesită o perioadă anume a anului. Morcovi avem la îndemână din ianuarie până în decembrie, cu o abundență deosebită în ianuarie-februarie, mai-iunie ori septembrie (studenții știu de ce).

_218

Morcovii sunt mult mai ușor de pregătit pentru dulceață în comparație cu cireșele, vișinele, caisele, prunele ori gutuile. Trebuie doar curățați, spălați și mărunțiți, neavând sâmburi precum fructele sâmburoase și nici cotoare (casa semincieră) precum merele, perele sau gutuile. Ca urmare și “pierderile tehnologice” vor fi mai reduse. Nici necesarul de zahăr nu este exagerat…

_201

O problemă ar reprezenta-o faptul că nu numai iepurii jinduiesc după morcovi, ci și alte specii, care pot deveni agresive dacă încerci să le iei morcovul de la gură. 😀

_204

Articolul integral, AICI.