joi, septembrie 28, 2023

Cum ne ferim de camerele ascunse

Fie că mergem la un hotel sau...

Nu vă mai luați după mărimile afișate!

Multă lume experimentează sau deja a devenit...

Ce presupune divortul in 2018?

Divorțul este metoda prin care o căsătorie...

Elevi anchetați pentru trafic de droguri

Fapt diversInfractionalElevi anchetați pentru trafic de droguri
- Advertisement -

Într-o operațiune desfășurată la data de 30 martie 2023, procurorii și polițiștii din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Bacău, împreună cu forțe de poliție și jandarmerie, au efectuat 3 percheziții domiciliare pe teritoriul județului Bacău. Scopul operațiunii a fost descoperirea unor posibile activități infracționale legate de traficul de droguri de risc.

Investigațiile au scos la iveală că, în perioada februarie-martie 2023, un grup de persoane, inclusiv elevi din școli de pe raza municipiului Bacău, au vândut droguri de risc, în special hașiș, consumatorilor din zonă, inclusiv minori. Mai multe persoane suspecte urmează să fie aduse la sediul DIICOT pentru audieri.

Operațiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău, iar suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

În cadrul procesului penal, suspecții și inculpații vor beneficia de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală și de prezumția de nevinovăție.

Alte titluri