miercuri, noiembrie 29, 2023

Cum sa fii mereu cu un pas inaintea afectiunilor cardiovasculare

Grija pentru sanatate trebuie sa devina o...

Machiajul masculin: de la religie la modă

Timp de milenii, începând cu 4000 î.Hr....

Extraordinarele beneficii ale fisticului

Fisticul, un membru al familiei caju, este...

Elevii de gimnaziu de la Colegiul de Arte, vizitați de polițiștii de la Siguranță Școlară

ActualitateElevii de gimnaziu de la Colegiul de Arte, vizitați de polițiștii de la Siguranță Școlară
- Advertisement -

Astăzi, polițiștii Biroului Siguranță Școlară au fost prezenți la Colegiul de Arte ”George Apostu” Bacău unde s-au întâlnit cu elevii de gimnaziu pentru a discuta despre comportamentele deviante și consecințele nerespectării prevederilor legale.

Totodată, au fost dezbătute mai multe teme legate de violență și bullying, comportamente adesea întâlnite în școli, care pot avea consecințe grave, atât fizic cât si emoțional.

Astfel elevii au fost sfătuiți să adopte o atitudine nonviolentă, să evite asocierea cu persoane ce ar putea avea potențial infracțional sau care adoptă un comportament necivilizat, la limita delincvenței și să nu se lase influențați de acestea, doar pentru a atrage atenția sau pentru a fi la fel ca restul grupului.Orice alegere nocivă la vârsta adolescenței va avea efecte negative asupra viitoarei vieți de adult.

Pe lângă informațiile prezentate de polițiști, elevii au urmărit o serie de videoclipuri pentru a înțelege consecințele comportamentului agresiv și a bullyingului, atât pentru victimă și agresor, cât și pentru ceilalți membri ai școlii.

Ne dorim să acționăm în permanență pentru ca elevii din județul nostru să fie mereu în siguranță.

Alte titluri