miercuri 11 decembrie 2024

.

Ploșnița cerealelor și fuzarioza:...

Agricultura este o ramură vitală a economiei, asigurând hrana pentru populația globală în...

Brățările bărbătești: Moft sau...

În general, bărbații se împacă (vorba vine...) cu verighetele. Dacă încerci să-i atragi...

Cum comunicarea asertivă conduce...

În orice mediu profesional, comunicarea eficientă este cheia succesului. Dar când vine vorba...

Ce husă de telefon...

Husa nu este neapărat pentru a proteja un telefon. Pe lângă funcția de...
AcasăCulinarEscalop de porc...

Escalop de porc în sos roșu

117Deși pe caserolă scrie “șnițel de porc”, ceea ce am încropit aici nu este un șnițel. Ca să ajungă la stadiul de șnițel, bucata de carne trebuie să treacă mai întâi prin făină, apoi prin ou și în final prin pesmet, înainte de a fi prăjită în grăsime. Așa că am preferat denumirea mai largă, acoperitoare, cea de escalop. Contrar tendinței generale, n-am bătut carnea, feliile fiind suficient de subțiri și de fragede. Sosul este extrem de simplu și relativ sărac în ingrediente. Dacă doriți puteți adăuga în sos unul din următoarele condimente: cimbru, dafin, busuioc sau oregano.

Continuare…

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....