.

Sustenabilitatea și bicicletele: O...

În era noastră modernă, cu schimbări climatice tot mai evidente și o conștientizare...

Importanța scutului metalic pentru...

Scutul metalic pentru motor este un accesoriu esențial pentru protecția mașinii, în special...

Top 5 motive pentru...

Un parfum de calitate este mult mai mult decât un simplu accesoriu olfactiv....

Prolapsul organelor pelvine: Prevenție...

Prolapsul organelor pelvine este o afecțiune care afectează multe femei, în special pe...
AcasăCulinarEscalop de porc...

Escalop de porc în sos roșu

117Deși pe caserolă scrie “șnițel de porc”, ceea ce am încropit aici nu este un șnițel. Ca să ajungă la stadiul de șnițel, bucata de carne trebuie să treacă mai întâi prin făină, apoi prin ou și în final prin pesmet, înainte de a fi prăjită în grăsime. Așa că am preferat denumirea mai largă, acoperitoare, cea de escalop. Contrar tendinței generale, n-am bătut carnea, feliile fiind suficient de subțiri și de fragede. Sosul este extrem de simplu și relativ sărac în ingrediente. Dacă doriți puteți adăuga în sos unul din următoarele condimente: cimbru, dafin, busuioc sau oregano.

Continuare…