miercuri 22 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulEveniment artistic în...

Eveniment artistic în premieră, la Slănic-Moldova

În contextul celebrării Centenarului Marii Uniri, Primăria orașului-stațiune Slănic-Moldova și Uniunea Producătorilor de Film din România vă invită la Săptămâna Filmului de Comedie, în perioada 3 – 13 august 2018, un eveniment cinematografic estival intitulat „Un secol de film românesc în zece zile la Slănic-Moldova”.

În deschidere, pe 3 august 2018, cu începere de la ora 20.00, în Foișorul Muzical din Parcul Central veți putea asista la un concert extraordinar susținut de Nicolae Furdui Iancu și Mariana Deac, acompaniați de formația „Crai Nou” din Alba Iulia.

Iubitorii de film vor avea prilejul să vizioneze o selecție din cele mai bune filme de comedie, care vor fi proiectate în fiecare seară la ora 20.30, în fața Sălii Sporturilor din Slănic-Moldova, după următorul program:

4 august: ,,NEA MĂRIN MILIARDAR”
5 august: „ASTĂ SEARĂ DANSĂM ÎN FAMILIE”
6 august: „BRIGADA DIVERSE INTRĂ ÎN ACȚIUNE”
7 august: „SECRETUL LUI BACHUS”
8 august: „FILANTROPICA”
9 august: „MIJLOCAȘ LA DESCHIDERE”
10 august: „SELFIE”
11 august: „DOUĂ LOZURI”
12 august: „BRIGADA DIVERSE ÎN ALERTĂ”
13 august: „NEA MĂRIN MILIARDAR”

Intrarea este liberă.

În caz de timp nefavorabil, proiecțiile vor avea loc în interiorul sălii de sport.

Manifestarea este inclusă în Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenți, ,,IPIFF” – ediția a XIII-a și este organizată de Uniunea Producătorilor de Film şi Audiovizual din România (UPFAR-ARGOA).
IPIFF promovează fenomenul cinematografic contemporan, mutând accentul pe producţia de film independent şi oamenii angrenaţi în această meserie şi are ca obiectiv principal, promovarea filmului românesc prin intermediul producătorului de film.

Sursa: Primăria Slănic-Moldova, www.ipiff.ro

Romulus-Dan BUSNEA

De citit!

Tânăr reținut pentru tâlhărie în orașul Comănești

La data de 29 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comănești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr...

Bărbat din Onești amendat de două ori în aceeași zi pentru depășirea limitelor de viteză

În data de 30 martie a.c., în jurul orei 08:30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, pe Calea Brașovului din localitate, în timp ce conducea...

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...