joi, septembrie 28, 2023

Tot ceea ce trebuie să știi despre filtrul de particule

Majoritatea autovehiculelor diesel sunt prevăzute cu un...

Cei mai batrani Homo Sapiens din Europa

Se spune că românii sunt printre...

Destinații de vacanță: Rânca

Rânca este o stațiune turistică în curs...

Eveniment online de promovare: DigitalizeIT – Competențe digitale pentru angajați

ActualitateEveniment online de promovare: DigitalizeIT - Competențe digitale pentru angajați
- Advertisement -

Uniunea Națională a Patronatului Român-Regiunea Nord-Est, în parteneriat cu Interlog Com și Eurotraining Solution, implementează proiectul „DigitalizeIT – Competențe digitale pentru angajați”, în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020. Scopul proiectului este de a sprijini dezvoltarea competențelor digitale ale angajaților din IMM-uri din regiunile Nord-Est, Sud-Muntenia și Vest, identificate conform SNC și SNCDI.

Pentru a informa și conștientiza publicul larg cu privire la proiect, organizatorii au pregătit un eveniment online de promovare ce va avea loc pe platforma Zoom, în data de 4 mai 2023, la ora 15.00. Evenimentul este organizat de Uniunea Națională a Patronatului Român-Regiunea Nord-Est și are drept scop prezentarea detaliilor despre proiect, cursurile finanțate prin acesta, beneficiile IMM-urilor și ale angajaților din acestea, precum și despre noile oportunități de finanțare din fonduri europene pentru IMM-uri în perioada 2021-2027.

Cursurile finanțate prin proiect sunt cursuri de IT, care se adresează angajaților din IMM-uri din cele trei regiuni menționate anterior. Detalii complete despre proiect pot fi găsite pe site-ul Uniunii Naționale a Patronatului Român-Regiunea Nord-Est, iar înscrierea se poate face tot acolo.

Organizatorii evenimentului online de promovare pun la dispoziție informații complete despre conectarea la eveniment:

Acest eveniment reprezintă o oportunitate excelentă pentru angajații din IMM-uri din regiunile menționate anterior, pentru a se informa și a se conștientiza cu privire la beneficiile pe care le pot obține prin participarea la proiectul „DigitalizeIT – Competențe digitale pentru angajați”.

Alte titluri