13.9 C
Bacău
miercuri, mai 31, 2023

Tot ceea ce trebuie să știi despre un scaun de bebe

Există mai multe modele diferite disponibile. Deși...

Cum tratăm o întindere de ligament?

Un ligament este o bandă fibroasă de...

Evenimentul “Sari pentru comunitate” a adunat peste 100 de milioane de lei vechi

OrasulEvenimentul "Sari pentru comunitate" a adunat peste 100 de milioane de lei vechi
- Advertisement -

Evenimentul umanitar “Sari pentru comunitate” organizat de 1 Decembrie de Fundatia Comunitara Bacau si Asociatia MUTATIS MUTANDIS a adunat peste 100 de milioane de lei vechi din donatii. Mai multi sportivi bacauani au sarit de la trambulinele Bazinului de Inot pentru a aduna fonduri care vor fi distribuite unor persoane aflate in suferinta sau pentru finantarea unor actiuni.

“Organizarea evenimentului s-a bazat pe voluntariat, disponibilitate sufletească pentru celălalt şi nevoia comună de a fi împreună mai buni, mai aproape, mai implicaţi” – se arata intr-un comunicat de presa al organizatorilor.

Peste 350 de persoane s-au bucurat de spectacolul oferit de sportivii de la Sport Club Bacău și CSM Bacău 2010 iar in cadrul evenimentului s-au strâns bani și promisiuni de donație (de la firme care oferă banii pe contracte de sponsorizare și de la persoane impresionate de eveniment) în valoare de 8900 lei. In plus, 890 lei au fost oferiți telefonic sau prin intermediul contului bancar iar 800 de lei, în produse care au fost oferiți de supermarket Cora.

S-au strâns 10590 lei, din care 800 în produse și 9790 lei (ca bani și promisiuni de bani), distribuiți pe cauze după cum urmează:

Vom reveni cu informații detaliate după finalizarea campaniei. Reamintim faptul că se mai pot dona bani în contul RO95BRDE040SV60579130400, deschis la BRD-GSG Bacău de Asociaţia Mutatis Mutandis doar pentru eveniment, menţionând numărul cauzei.

“În următoarele zile, voluntarii noștri vor încasa banii promiși și vor încerca să obțină și alte donații de la oameni cu suflet din Bacău. La sfârșitul campaniei vom da publicității lista donatorilor și vom premia pe cei mai importanți” – se mai specifica in comunicatul de presa al organizatorilor.

Alte titluri