duminică 19 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateExamenul de maturitate...

Examenul de maturitate pentru Raliul Moldovei Bacău

Astazi, 28 iunie 2021, ora 12.00 a avut loc la sala de ședințe a Consiliului Judetean Bacău, conferința de presă premergătoare Raliului Moldovei Bacău powered by Dedeman Automobile, ajuns la cea de-a XI-a sa ediție.
Despre importanța acestui eveniment pentru judetul Bacău au vorbit atât organizatorul evenimentului, Adrian RASPOPA, cât și oamenii care de-a lungul edițiilor au jucat un rol important in desfăsurarea etapei de raliu din Bacău.
“Mă bucur să mă aflu astăzi aici alături de colegii mei și să fiu parte a acestui frumos eveniment din Bacău. Județul are o posibilitate foarte bună să fie promovat prin intermediul acestei competiții care a crescut de la an la an. Cu această ocazie se văd și rezultatele investițiilor la nivelul județului și anume mă refer la Aeroportul Internațional Bacău. Vreau să felicit în acest sens echipa organizatorică a acestei competitii pentru faptul că a reușit să promoveze în acest mod, extrem de original, necesitatea construirii unei autostrăzi peste munti și desigur mă refer la Autostrada A13 Bacău – Brașov. Această autostradă nu ar aduce beneficii doar județului nostru, ci întregii regiuni Moldova. În încheiere le doresc success tuturor concurenților.” a declarat în cadrul conferinței Valentin IVANCEA, președintele Consiliului Judetean Bacău.
“Aș dori sa încep prin a mentiona faptul că implicarea autorităților locale în susținerea acestui eveniment au fost si sunt extrem de importante. După cum se poate observa parteneriatul, care are loc de 11 ani între Consiliul Județean Bacău, Primăria Moinești, Primăria Zemeș și Adrian Răspopa în calitate de președinte al ACS Rally Spirit, este unul foarte bun, Raliul Moldovei Bacău ajungând la cea de-a XI-a editie. Municipiul Moinești a reluat evenimentele după această perioadă dificilă care ne-a afectat pe toți și probabil unul dintre cele mai importante este și Raliul Moldovei Bacău. Sigur că este un efort financiar pentru toată lumea, dar eu spun mereu că trei lei la sport înseamnă trei lei economisiți la sănătate. Le urez succes tututor participanților și tuturor celor care sunt implicați în acest eveniment.” declara Valentin VIERU, primarul orașului Moinești.
“Cu siguranță fara sprijinul și înțelegerea dumneavoastră nu puteam ajunge astăzi aici. Ne bucurăm că de patru ani de zile Bacăul se află si pe harta Europei de când Raliul Moldovei Bacău a devenit etapă internațională, iar anul acesta examenul de maturitate a ajuns în final acolo unde mi-am dorit de foarte mult timp. Avem aproape 16 concurenți străini la start din tări precum Bulgaria, Turcia, Italia, Suedia si Franța. Acest lucru nu poate decat să ne bucure și este dovada că investițiile din județ, ma refer la aeroport, deschid o poartă către strainatate prin acest canal al sportului. În fiecare an susțin promovarea proiectului de infrastructură Autostrada A13 și îmi doresc să fiu cu prima mașină pe această autostradă iar acest lucru să se întample cât mai repede.” incheia Adrian RASPOPA conferința de presă premergatoare Raliului Moldovei Bacău.
Întrecerea va reprezenta cea de-a șasea etapă din Campionatul Național de Raliuri Betano, Campionatul Național Rally 2 Betano și Campionatul Național de Raliuri pentru Vehicule Istorice Betano. Totodată, întrecerea are statut de competiție internațională FIA, fiind singura etapă românească din campionatul European Rally Trophy – Balkan Rally Trophy.

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...