EXCLUSIV: Universitatile din Bacau nu isi intrerup activitatea

zapada 2

Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau si Universitatea George Bacovia din Bacau isi continua activitatea, respectiv examenele in urmatoarele conditii:

Am avut o discutie si cu Liga Studenteasca. Activitatea se va desfasura normal. Elevii din mediul rural, care intampina probleme si nu pot ajunge la examene vor recupera la o data stabilita de comun acord“, a declarat doamna Adriana Romedea, prorector al universitatii Vasile Alecsandri.

 

Examenele s-au desfasurat si astazi si se vor desfasura si maine. In cazul in care vor fi navetisti care nu pot ajunge se vor face programari pentru acestia, in cazul in care se intampla acest lucru” ne-a declarat domnul Sorinel Novac,  Director general administrativ al Universitatii George Bacovia din Bacau.

 

In cazul universitatii din Bucuresti situatia este alta:

Ca urmare a condițiilor meteo nevaforabile, conducerea Universității din București a hotărât suspendarea activității didactice (cursuri, examene) în ziua de luni, 27 ianuarie 2014. Examenele și cursurile stabilite pentru această dată vor fi reprogramate de comun acord între cadrele didactice și studenți”  arata un anunt emis de Universitate.