sâmbătă, decembrie 2, 2023

Ce trebuie să știe o gravidă despre preeclamsie

Preeclampsia este o tulburare a sarcinii caracterizată...

Ce trebuie să știi despre câinii Golden Retriever

Câinii Golden Retriever au o reputație bună,...

Expozitie pe teme religioase cu lucrari realizate de detinutii de la Targu – Ocna

CoolturaExpozitie pe teme religioase cu lucrari realizate de detinutii de la Targu - Ocna
- Advertisement -

In perioada 29 aprilie – 12 mai a.c., Biroul de Educatie si Asistenta Psihosociala din cadrul Penitenciarului Spital – Târgu Ocna, în colaborare cu Biblioteca Municipala “Radu Rosseti” din municipiul Onesti organizeaza o expozitie avand ca tematica Sarbatorile de Pasti din acest an.

Vizitatorii vor putea admira obiecte cu simbolistica Pascala (picturi pe teme religioase executate pe lemn si sticla, sculpturi, oua inscriptionate, decoratiuni etc) realizate de persoanele private de libertate în cadrul unui program educativ de tip “HOBBY”. Realizarea expozitiei reprezinta unul dintre obiectivele principale în care sunt antrenate toate persoanele private de libertate din spital, fapt ce ilustreaza permanenta preocupare a institutiei pentru activitatile de terapie ocupationala care se desfasoara la nivelul unitatii.

“Derulrarea într-un mod eficient a activitatilor cu cei asistati este rezultatul unei bune colaborari între toate sectoarele de activitate din spital, selectionarea participantilor facându-se pe baza aptitudinilor de care au dat dovada în timp, a talentului artistic, adaptabilitatii de a lucra în echipa, scopul fiind acela de a folosi în mod practic, util si placut timpul liber.

Multumim pe aceasta cale bibliotecii onestene pentru gazduire si pentru onorarea si cu alte ocazii a unor astfel de evenimente”, a declarat agent sef de penitenciare Gabriel Vraciu, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Spital Targu – Ocna.

Persoanelor private de libertate însotite de personalul de specialitate din cadrul spitalului, li se ofera posibilitatea de a-si prezenta lucrarile expuse celor care viziteaza expozitia.

Romulus Dan Busnea

Alte titluri