duminică, septembrie 24, 2023

Două electrocasnice fără de care nu poți trăi cu adevărat

Nu e nimic exagerat. Desigur, poți să...

Ce alegem să îmbrăcăm?

E timpul să alegeți. Și este chiar...

Cinci schimbări pe care trebuie să le faceți în viață dacă vreți un nivel al colesterolului scăzut

Colesterolul este o substanță ceroasă, asemănătoare grăsimilor,...

Fara accidente grave de Craciun

Fapt diversFara accidente grave de Craciun
- Advertisement -

Peste 250 de polițiști au acționat zilnic, în perioada 22-26 decembrie a.c. pentru ca locuitorii județului Bacău să petreacă sărbătoarea Crăciunului în condiții de liniște și siguranță

Astfel, în cadrul activităților desfășurate, polițiștii au constatat în flagrant 19 infracțiuni și au aplicat 551 sancțiuni contravenționale, din care 161 pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială și 353 pentru încălcarea normelor privind circulația pe drumurile publice. În această perioadă, în județul Bacău nu s-a produs niciun eveniment rutier cu urmări grave.

Totodată polițiștii au confiscat peste 155.000 de articole pirotehnice din categoria celor interzise la deținere și comercializare.

Poliţiştii băcăuani vor acționa și în următoarele zile pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi vor interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Dispozitivele de ordine publică vor acţiona pentru prevenirea infracţiunilor stradale pe raza localităţilor urbane şi rurale, în special în zonele aglomerate.

Alte titluri