.

Echipamentul esențial pentru antrenamentele...

În era modernă, conștiența asupra sănătății și a activităților fizice a crescut considerabil....

Problemele cu care se...

Ocuparea unui loc de muncă este esențială pentru capacitatea persoanelor cu dizabilități de...

Deserturile copilăriei

Cicolata e bună, panetonele, la fel, merge și un tiramisu. Dar nimic nu...

Cât de reală este...

Presa din toată lumea scrie despre problema grâului ucrainean, pe care țara spune...
AcasăCulinarFasole scăzută cu...

Fasole scăzută cu creste de slănină – o mâncare încropită pe “repede înainte”

_100-copy

Așa cum v-am mai spus de nenumărate ori, ca să faci o mâncare de fasole nu trebuie să pierzi ceasuri în bucătărie fierbând fasolea uscată, schimbându-i apa și păzind-o să nu se afume. O fasole scăzută pentru 3 – 4 persoane, se poate încropi într-un sfert de ceas. Acest lucru este posibil datorită faptului că, acum vreo 200 de ani, cineva a inventat conservele.

Acum apar tot felul de “experți”, care știu să citească etichetele produselor alimentare, însă nu pricep nimic din ceea ce citesc, “experți” care ne explică doct că nu sunt bune conservele, deoarece sunt rele. Pentru că E-uri. Astfel de “experți” se găsesc, de exemplu, la….

Articolul integral, aici.