marți, decembrie 12, 2023

Incaltaminte traditionala

anul 2010, a fost descoperită în...

Mici secrete ale întreținerii autovehiculelor Volkswagen Golf 4

Volkswagen Golf 4 este un autovehicul popular,...

Femeie cercetată penal din cauza unui cărucior lăsat nesupravegheat

ActualitateFemeie cercetată penal din cauza unui cărucior lăsat nesupravegheat
- Advertisement -

Poliţiştii din municipiul Bacău au deschis un dosar penal după ce s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile video apărute în spaţiul public în care apare o persoană care lasă nesupravegheat un cărucior în care ar fi fost un copil, în faţa unei săli de jocuri din localitate.

În imaginile apărute pe reţelele de socializare se vede cum o rafală de vânt duce căruciorul câţiva metri înspre carosabil, dar acesta rămâne pe trotuar.

“Din primele verificări, s-a stabilit că o tânără de 21 de ani, din municipiul Bacău, ar fi intrat în sala de jocuri, în seara zilei de 17 ianuarie a.c., unde s-ar fi aflat şi soţul acesteia, lăsând-o nesupravegheată în cărucior pe fiica lor, o minoră de un an şi 3 luni. Poliţiştii continuă verificările în acest caz în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt, iar în funcţie de rezultatul acestora, se vor lua măsurile legale ce se impun”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru.

Poliţiştii au sesizat şi reprezentanţii DGASPC Bacău

Alte titluri